• Laagste Prijsgarantie
  • Altijd Bereikbaar
  • Snel & Betrouwbaar Boeken
  • Ruim 3 Miljoen Tickets Verkocht

Windsor Castle Tickets

Windsor Castle is de oudste en grootste bewoonde kasteel in de wereld , is een van de officiële onderkomens van Hare Majesteit De Koningin van Engeland, en vertegenwoordigt 900 jaar van de Britse geschiedenis .

De Winsor Castle Semi-State Rooms behoren tot de meest rijkelijk ingerichte interieurs in het kasteels en beschikt over een grote collectie beeldende kunst en schilderijen . Op het terrein van Windsor Castle Londen staat St. George 's Chapel , een actief centrum van aanbidding dat toegangbaar is voor het publiek en waar Prins Edward was getrouwd .

Een ander hoogtepunt van een reis naar Windsor Castle is Queen Mary's Dolls House , met zijn werkende liften , water- en elektriciteitsvoorziening .


Windsor Castle, het oudste en grootste bewoonde kasteel in de wereld, is een van de officiële onderkomens van Hare Majesteit De Koningin van Engeland. Het indrukwekkende terrein omhult 900 jaar van Britse geschiedenis. Het omvat een gebied van ruim 10 hectare en bevat niet alleen een koninklijk paleis, maar ook een prachtige kapel en de woningen en werkplekken van een grote groep mensen.

Audio tours & rondleidingen zijn inbegrepen in de ticket prijs!

Exhibities & Displays
Ter gelegenheid van de 90ste verjaardag van de Koningin zal er een speciale tentoonstelling worden gehouden in alle officiële onderkomens van Hare Majesteit gedurende 2016.

Fashioning a Reign:
90 Years aan Stijlen uit The Queen's Wardrobe (17 September – 31 December 2016)

The Drawings Gallery
The Drawings Gallery etaleert een wisselend tentoonstelling van materialen uit de Royal Collection.

Shakespeare in the Royal Library (13 Februari 2016 – Januari 2017)

The Semi-State Rooms
Een van de beste tijden in het jaar om Windsor Castle te bezoeken is tussen september en maart, wanneer de spectaculaire privé appartementen, gecreëerd voor George IV, zijn geopend. Deze Semi-State Rooms behoren tot de meest rijkelijk ingerichte interieurs in het kasteel en worden door de Koningin gebruikt om te entertainen tijdens officiële gelegenheden.

George IV had een goed ontwikkelde liefde voor fijne voorwerpen en een voorkeur voor theater. Met zijn architect, Sir Jeffry Wytaville, verbouwde hij compleet de buitenkant van het kasteel tijdens in de periode 1820, waardoor het de romantische en pittoreske uitstraling heeft gekregen die je vandaag kunt zien. Hij besloot ook om een nieuwe vleugel van privé kamers te bouwen aan de zonnigere en zuidelijke kanten van het kasteel. Dit was de laatste, maar ook grootste opdracht van George IV en werd een van de royaalste en duurste plannen voor interieur inrichting die ooit zijn uitgevoerd in Engeland.

Let op: Tickets worden verkocht voor een lager tarief als de State Apartments gesloten zijn. Voorlopige sluiting data: 4, 9 – 11, 15 April.
 

Tickets gekocht via 365Tickets kunnen niet worden ge-upgrade naar jaarpassen.


Windsor Castle, het oudste en grootste bewoonde kasteel in de wereld, is een van de officiële onderkomens van Hare Majesteit De Koningin van Engeland. Het indrukwekkende terrein omhult 900 jaar van Britse geschiedenis. Het omvat een gebied van ruim 10 hectare en bevat niet alleen een koninklijk paleis, maar ook een prachtige kapel en de woningen en werkplekken van een grote groep mensen.

Wat is er te zien:

De prachtige State Apartments zijn ingericht met enkele van de mooiste kunstwerken uit de Royal Collection, inclusief schilderijen van Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough en het beroemde drievoudige portret van Charles I gemaakt door Sir Anthony van Dyck. In 1992 verwoestte een brand meer dan 100 kamers in het kasteel. Gelukkig waren de zwaarst ruimtes getroffen op dat moment leeg en zijn als gevolg daarvan weinig van de artistieke schatten van het kasteel verwoest. Het veelgeprezen restauratiewerk, afgerond in 1997, is een testament aan de buitengewone vaardigheden van enkele van de beste vakmensen in Europa. Van oktober tot en met maart kunnen bezoekers ook genieten van de privé appartementen van George IV (Semi-State Rooms), een van de meest vorstelijk ingerichte interieurs in het kasteel.

St. George’s Chapel is een van de fraaiste voorbeelden van Gotische architectuur in Engeland. Het is de spirituele plek van de Order of the Garter, de hoogste orde van de Britse cavalerie, opgericht in 1348 door Edward III. In de kapel vind je de tombes van tien heersers, inclusief Henry VII en zijn derde vrouw Jane Seymour en Charles I. Tot de hoogtepunten behoren aan een bezoek aan Windsor is Queen Mary's Dolls' House, het meest beroemde poppenhuis ter wereld. De Drawings Gallery stelt een wisselende collectie aan materiaal tentoon uit de Royal Library in Windsor Castle. Het speciale display wordt weergeven naast een selectie schatten uit de Royal Library.

Naamsvermelding Fotografie: 

Foto 1: Fotograaf: Mark Fiennes, Royal Collection Trust / © Her Majesty Queen Elizabeth II 2013

Foto 2: Fotograaf: Dennis Gilbert, Royal Collection Trust / © Her Majesty Queen Elizabeth II 2013

Foto 3: Fotograaf: Ian Jones, Royal Collection Trust / © Her Majesty Queen Elizabeth II 2013

Foto 4: Fotograaf: John Freeman, Royal Collection Trust / © Her Majesty Queen Elizabeth II 2013Thuis Printen

Tenzij anders aangegeven tijdens het boekingsprocess, moeten alle vouchers worden uitgeprint. Deze vouchers zullen worden ingewisseld voor tickets bij de ingang van de attractie of tour. Wij kunnen geen toegang garanderen zonder een geprinte voucher en wij kunnen de bestelling niet annuleren of retourneren als de attractie jou de toegang geweigerd heeft zonder de voucher.

Als je de voucher niet kunt printen, neem dan alstublieft contact met ons op voordat je naar de attractie vertrekt.

Annuleringen

Houd er rekening mee dat alle vouchers en tickets die verkocht worden door 365 Tickets Limited niet te retourneren zijn. Dit zijn de restricties die zijn opgelegd door onze individuele leveranciers. Klik hier voor de volledige voorwaarden..

Veranderingen

Om een wijziging aan te vragen voor jouw bestelling, neem dan contact met ons op via reserveringen. Wijziging aan de datum , de tijd en / of het aantal tickets zijn toegestaan ​​ter discretie van 365 Tickets, doordat zij zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van onze individuele leveranciers. Toeslagen voor de wijzigingen kunnen van toepassing zijn.