• Laagste Prijsgarantie
  • Altijd Bereikbaar
  • Snel & Betrouwbaar Boeken
  • Ruim 5 Miljoen Tickets Verkocht

Tower of London - Combo Tickets

Vanaf
€13.14
365Tickets

Afgeprijsde kaartjes voor de Tower of London geven toegang tot The Tower, de Kroonjuwelen en de Witte Toren! 

De toren werd oorspronkelijk gebruikt als burcht door de Normandische heersende elite. Later deed de Tower of London dienst als de Koninklijke Munt, een wapenkamer, de Schatkist, de zetel van de Kroonjuwelen en natuurlijk, vanaf 1100 als een beruchte gevangenis. 

365Tickets biedt Combo Tickets voor een aantal attracties London Eye, Westminster Abbey en Windsor Castle. Combineer deze kaartjes met Tower Of London en creër nieuwe  herinneringen met 365Tickets.

Vergeet niet onze pagina Tower of London - Standard Tickets, te bezoeken voor meer aanbiedingen!

Wij hebben 5 ticket optie(s) gevonden voor je!

De Tower of London is bijna 1000 jaar geleden gebouwd in de 11e eeuw en is een van 's werelds beroemdste gebouwen.

Bezienswaardigheden in Tower of London

Er is zoveel te doen en te zien in de Tower of London, waardoor het een fantastisch dagje uit is voor het hele gezin! Hier zijn enkele van onze favoriete dingen om te ontdekken in deze prachtige attractie:

Line of Kings Exhibitie

Al meer dan 300 jaar lang worden bezoekers van de Tower of London verbaasd door de adembenemende etalages met wapens en koninklijk pantser, levensgrote houten paarden en beelden van koningen in deze fascinerende tentoonstelling.

The White Tower

De White Tower is een van 's werelds beroemdste torens en is een iconisch symbool van Groot-Brittannië. Het werd gebouwd om de Londenaren vrees in te boezemen en om indringers af te schrikken.

De Kroonjuwelen

The Jewel Huis in de Tower of London is de thuisbasis van de wereldberoemde kroonjuwelen. De Kroonjuwelen bestaan uit 23,578 edelstenen en parels en bevatten 's werelds beroemdste diamanten 'The Great Star of Africa'. 

The Yeoman Warder tours

De Yeomen Warders, ook wel bekend als ‘Beefeaters’, zijn het publieke gezicht van de Tower of London. Zij bewaken en begeleiden je door de Tower en de kroonjuwelen en bieden bezoekers ook rondleidingen waar je wordt vermaakt met anekdotes over de torens.

The Royal Beasts

Het laatste wat je verwacht in de Tower of London zijn leeuwen, tijgers, olifanten en ijsberen, maar al meer dan 600 jaar huisvest de Royal Menagerie deze en vele andere dieren. Kom meer te weten over het leven van deze koningklijke dieren.

The Ravens

Het Koninkrijk en de Toren zullen afbrokkelen als de zes raven ooit de Tower of London te verlaten', zo luidt de legende. Of het nu waar is of niet, de raven waren het meest bekende gezicht van de torens. Een leuke uitdaging tijdens uw bezoek is om er minstens zes te vinden!

The Tower Green

Dit is waar Koningin Anne Boleyn Lady Jane Gray werden onthoofd. Om geexecuteerd te worden bij de Tower Green was, geloof het of niet, een voorrecht. Hier stonden namelijk geen massa's mensen en kon de elite weg van de starende ogen onthoofd worden

The Medieval Palace

Het oudste deel van de Tower of London, het Middeleeuwse Paleis heeft prachtige interieurs. Hier kun je ervaren hoe het leven in een luxe middeleeuwse huishouden was. Toegang tot de The Medieval Palace is inbegrepen in de ticket prijs

Coins and Kings: The Royal Mint at the Tower

Deze tentoonstelling is gewijd aan het vertellen van de geschiedenis van de Munt, die al meer dan 500 jaar in de toren ligt. Leer alles over de pogingen van Isaac Newton om Londen van vervalsers te bevrijden toen hij Warden of the Mint was, wees verrast door de strenge straffen van Edward I voor degenen die zich met zijn munten bemoeiden. Ontdek het herstel van de munt in Elizabeth I in het kielzog van haar vader Henry VIII rampspoedige bemoeienissen.

Hoe lang duurt de Tower of London tour?

Tours in The Tower of London vinden elk half uur plaats. De eerste tour begint om 10.00 uur van dinsdag tot zaterdag en 10.30 uur op zondag en maandag. De laatste tour van de dag begint om 15.30 uur in de zomer en 14.30 uur in de winter.

Route naar de Tower of London

De Tower of London is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met de dichtstbijzijnde metrostations als Tower Hill (2 minuten), Aldgate (8 minuten) en Monument (negen minuten). The Tower ligt op slechts 4 minuten van treinstation Fenchurch Street en op 12 minuten van het treinstation Cannon Street.

Bussen rijden regelmatig naar haltes dicht bij de toren. U kunt de Tower of London bereiken door te reizen met de volgende busnummers: 15, 42, 78, 100 en RV1.

Als je met de auto naar de Tower of London reist, dan kan je deze parkeren op Lower Thames Street Car Park, op slechts 2 minuten lopen van de Tower.