• Laagste Prijsgarantie
 • Altijd Bereikbaar
 • Snel & Betrouwbaar Boeken
 • Ruim 3 Miljoen Tickets Verkocht

Tower Bridge Tentoonstelling

Vanaf
€3.73

De wereldberoemde Tower Bridge werd in 1894 werd, is een juweeltje van Victoriaanse architectuur en herbergt de indrukwekkende Tower Bridge Exhibition.

42 meter boven de rivier de Thames, kunnen bezoekers genieten van het spectaculaire uitzicht over de vele bezienswaardigheden van de stad: de kenmerkende London Eye, Canary Wharf en St. Paul's Cathedral. Enthousiaste fotografen zullen bijzonder verheugd zijn met de speciaal ontworpen ramen, die het vastleggen van de iconische plaatjes een eenvoudige opgave maken. Bezoekers van de tentoonstelling zullen de rijke geschiedenis van de Tower Bridge ontdekken met het hele jaar door een voortdurend wisselende verscheidenheid van thema’s.

Bespaar met 365Tickets, koop aantrekkelijke combinatie tickets voor de Tower Bridge Tentoonstelling.

Wij hebben 2 ticket optie(s) gevonden voor je!


Tower of London

De Tower of London is al bijna 1,000 jaar een wezenlijk onderdeel van de Britse Koninklijke geschiedenis en is geclassificeerd als Werelderfgoed. Hier kun je je verwonderen over de adembenemende Kroonjuwelen en de plek zien waar executies werden uitgevoerd van onderandere Koningin Anne Boleyn, een van de vrouwen van de beruchte Koning Henry VIII.

Inbegrepen in jouw Tower of London ticket:

 • Fit for a King Exhibition
 • The White Tower – de Witte Toren
 • The Crown Jewels – de Kroonjuwelen
 • The Yeoman Warder tours
 • The Royal Beasts – Koninklijke Menagerie
 • The Prisoners Exhibition – de Gevangenen tentoonstelling
 • The Ravens –de Ravens • The Tower Green
 • The Medieval Palace

En nog veel meer… Let op:

 • Deze attractie accepteert geen tickets op een mobiel apparaat als toegangsbewijs. Zorg er dus voor dat u thuis uw tickets print, of via de post tickets bestelt.
 • Groepen van 10 of meer kinderen moeten begeleid worden door een volwassene.

 

Tower Bridge Tentoonstelling

Tower Bridge onthult de nieuwe en lang verwachte GLASS FLOOR op de Walkways loopbruggen.

Wij zijn verheugd om onze gloednieuwe en spectaculaire glazen vloer te onthullen op de hoge loopbruggen van de Tower Bridge. Dit is de meest significante ontwikkeling van de tentoonstelling sinds de opening in 1982.

Gelanceerd in de West Walkway, biedt de glazen vloer een nog nooit eerder vertoond uitzicht van het leven in Londen, 42 meter boven de rivier de Thames. Kijk naar beneden om het leven op de weg te zien terwijl vaartuigen op de rivier eronder varen. Plan je bezoek vooruit voor een ware magische ervaring – zie hoe de bascules worden geopend onder je voeten.

De glazen vloer heeft een omvang van 11 meter lang en 1.8 meter breed en bestaat uit zes panelen die elk 530 kilogram elk wegen. Het is gemaakt van vijf dikke lagen en kan het equivalent dragen van een olifant en twee taxi’s! Er was een team van 20 man sterk nodig voor de installatie tijdens een periode van zes weken.

De Walkways bieden ook een verbluffend panoramisch uitzicht van Londen terwijl elk van de twintig bruggen worden gekenmerkt in onze populaire en vernieuwde 'New Great Bridges of the World’ showcase, een adembenemende bouwkundige prestatie. Na het verkennen van de geschiedenis van de brug met behulp van animaties en displays in de torens vervolg je naar de Victoriaanse machinekamers voor de prachtig onderhouden stoommachines die ooit werden gebruikt om de liften van de brug te van stroom te voorzien. Ontdek de beroemdste brug van de wereld.

Wilt u nog meer van Londen zien? Bezoek dan ook de London Eye!


Tower of London

Een van de meest beroemde gebouwen in het Verenigd Koninkrijk, de Tower of London, werd gebouwd in de 11de eeuw – bijna 1000 jaar geleden - en heeft talloze belangrijke gebeurtenissen meegemaakt tijdens de ontwikkeling van de nu democratische Britse monarchie.

Tijdens de tour van de Tower of London zal je de grandioze Yeoman Warders of ‘Beefeaters’ ontmoeten, in kledij van het Tudor tijdperk, je zult de legendes horen van de Raven en andere huiveringwekkende verhalen uit de Tower’s geschiedenis. Bekijk de beruchte Bloody Tower waar de Prinsen werden vermoord, Beauchamp Tower waar bezoekers de gekerfde inscripties kunnen lezen van voormalige gevangenen en Traitors Gate, waar de hoofden werden gespiesd van degenen die onfortuinlijk genoeg het gevangenschap niet hadden overleefd – en nog veel meer.

Wij bieden prijzen die lager zijn dan aan de kassa. Deze tickets geven je toegang tot alle Torens en bezienswaardigheden, maar ook de unieke souvenirwinkels, het historische New Armouries Restaurant, het Tower Café en de Kiosk. Ook geeft het ticket toegang tot de Kroonjuwelen.

Tower of London bezienswaardigheden:

Fit for a King Exhibition

Deze tentoonstelling omvat vijfhonderd jaar aan spectaculaire Koninklijke wapenrusting. Het geeft een bijzonder inzicht in de persoonlijkheden, macht en fysieke formaten die de Koningen van Engeland bezaten. Toegang tot de Fit for a King Exhibition is inbegrepen in de ticket prijs.

The White Tower 

De White Tower is erkend als een van de meest belangrijke historische gebouwen in de wereld en is momenteel de thuisbasis van de Powerhouse tentoonstelling over de vele nationale instellingen, die werden opgericht in de Tower of London. Het was een iconisch symbool van Groot-Brittannië en Londen en is een must voor uw bezoek. Toegang tot de The White Tower is inbegrepen in de ticket prijs.

The Crown Jewels

The Jewel Huis in de Tower of London is de thuisbasis van de wereldberoemde kroonjuwelen. De Kroonjuwelen bestaan uit 23,578 edelstenen en parels en bevatten 's werelds beroemdste diamanten 'The Great Star of Africa'. Toegang tot de The Crown Jewels is inbegrepen in de ticket prijs.

The Yeoman Warder tours

De Yeomen Warders, ook wel bekend als ‘Beefeaters’, zijn het publieke gezicht van de Tower of London. Zij bewaken en begeleiden je door de Tower en de kroonjuwelen en bieden bezoekers ook rondleidingen waar je wordt vermaakt met anekdotes over de torens. Toegang tot de Yeoman Warder Tours is inbegrepen in de ticket prijs.

The Royal Beasts

Het laatste wat je verwacht in de Tower of London zijn leeuwen, tijgers, olifanten en ijsberen, maar al meer dan 600 jaar huisvest de Royal Menagerie deze en vele andere dieren. Kom meer te weten over het leven van deze koningklijke dieren. Toegang tot de Royal Menagerie is inbegrepen in de ticket prijs.

The Prisoners Exhibition

Naast de Kroonjuwelen staat de Tower of London het best bekend als gevangenis. Al sinds de bouw functioneert de toren als gevangenis. De nieuwe interactieve displays van de tentoonstelling maken de tentoonstelling zeer toegankelijk voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen. Toegang tot The Prisoners Exhibition is inbegrepen in het ticket.

The Ravens'

Het Koninkrijk en de Toren zullen afbrokkelen als de zes raven ooit de Tower of London te verlaten', zo luidt de legende. Of het nu waar is of niet, de raven waren het meest bekende gezicht van de torens. Een leuke uitdaging tijdens uw bezoek is om er minstens zes te vinden!

The Tower Green

Dit is waar Koningin Anne Boleyn Lady Jane Gray werden onthoofd. Om geexecuteerd te worden bij de Tower Green was, geloof het of niet, een voorrecht. Hier stonden namelijk geen massa's mensen en kon de elite weg van de starende ogen onthoofd worden. Toegang is inbegrepen in het ticket.

The Medieval Palace

Het oudste deel van de Tower of London, het Middeleeuwse Paleis heeft prachtige interieurs. Hier kun je ervaren hoe het leven in een luxe middeleeuwse huishouden was. Toegang tot de The Medieval Palace is inbegrepen in de ticket prijs


Tower Bridge Tentoonstelling
 

Ruim 100 jaar geleden bouwden de Victorianen een brug die een van de beroemdste monumenten van Londen is geworden. Hoge loopbruggen werden gebouwd om mensen de mogelijkheid te geven de Thames over te steken terwijl de brug kon worden geopend om hoge schepen door de laten. Vandaag dienen deze loopbruggen als galerijen, die bezoekers het meest spectaculaire uitzicht geeft van de voortdurend veranderende skyline van Londen.

Walkways & Exhibition:
Bezoekers betreden Tower Bridge Exhibition via de North Tower. Ze worden met liften getransporteerd naar de top van de toren (47 meter boven de Thames) waar ze de unieke gelegenheid krijgen om het stalen skelet van de brug te zien. Een korte film legt de geschiedenis en herkomst van de brug uit, vervolgens is er de mogelijkheid om het spectaculaire uitzicht te bewonderen vanaf beide overdekte loopbruggen.

Samen met uitgestrekte uitzichten van Oost Londen, wordt de loopbrug versterkt met nog eens 20 vereerde bruggen in de uitgebreide populaire display: , ‘Great Bridges of the World’.

Aan de oostkant van de loopbrug vind je fantastische uitzichten over de Docklands terwijl de westkant uitzicht biedt op het nieuwe GLA gebouw, de Tower of London, St. Paul’s, de City, de Pool of London en de Big Ben, maar ook de London Eye in de verte.

Interactieve geautomatiseerde kiosken en grafische panelen leggen de betekenis van het uitzicht uit aan bezoekers, ook bieden zij meer informatie over de geschiedenis en de bouw van de brug. Het interactieve materiaal en grafische panelen zijn geschreven in zeven talen, ook is er audio beschikbaar voor slechthorenden tijdens de video voorstelling. Daarbij is er ook een andere film beschikbaar in de South Tower voordat je neerdaalt voor de korte wandeling naar de historische Machinekamers, inbegrepen in de ticket prijs.

Victorian Engine Rooms
De Machinekamers zorgen voor een fascinerend inzicht in 19de-eeuwse bouwkunde. Geïnstalleerd voor de voltooiing van de brug in 1894, werden deze enorme, prachtig onderhouden, door steenkool aangestuurde machines tot en met 1976 gebruikt om de duizenden bascule Brug heffen van stroom te voorzien. Hoewel de heffen tegenwoordig worden bediend met behulp van elektriciteit, blijven de oorspronkelijke stoommachines op zijn plaats. De Machinekamers geven bezoekers een kans om te experimenteren met modellen die de technologie achter de brug demonstreren. Ook zijn er enkele bijzondere foto’s van de Tower Bridge gedurende zijn levensduur, inclusief een onthullende foto van de zware stalen structuur van de brug op het moment dat de stenen bekleding eroverheen werd geïnstalleerd. Klik hier om de Tower Bridge app te downloaden!

Klik hier om de Tower Bridge app te downloaden!Thuis Printen

Tenzij anders aangegeven tijdens het boekingsprocess, moeten alle vouchers worden uitgeprint. Deze vouchers zullen worden ingewisseld voor tickets bij de ingang van de attractie of tour. Wij kunnen geen toegang garanderen zonder een geprinte voucher en wij kunnen de bestelling niet annuleren of retourneren als de attractie jou de toegang geweigerd heeft zonder de voucher.

Als je de voucher niet kunt printen, neem dan alstublieft contact met ons op voordat je naar de attractie vertrekt.

Annuleringen

Houd er rekening mee dat alle vouchers en tickets die verkocht worden door 365 Tickets Limited niet te retourneren zijn. Dit zijn de restricties die zijn opgelegd door onze individuele leveranciers. Klik hier voor de volledige voorwaarden..

Veranderingen

Om een wijziging aan te vragen voor jouw bestelling, neem dan contact met ons op via reserveringen. Wijziging aan de datum , de tijd en / of het aantal tickets zijn toegestaan ​​ter discretie van 365 Tickets, doordat zij zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van onze individuele leveranciers. Toeslagen voor de wijzigingen kunnen van toepassing zijn.