• Laagste Prijsgarantie
  • Altijd Bereikbaar
  • Snel & Betrouwbaar Boeken
  • Ruim 3 Miljoen Tickets Verkocht

Tower Bridge Tentoonstelling

Vanaf
€3.78

De wereldberoemde Tower Bridge werd in 1894 werd, is een juweeltje van Victoriaanse architectuur en herbergt de indrukwekkende Tower Bridge Exhibition.

42 meter boven de rivier de Thames, kunnen bezoekers genieten van het spectaculaire uitzicht over de vele bezienswaardigheden van de stad: de kenmerkende London Eye, Canary Wharf en St. Paul's Cathedral. Enthousiaste fotografen zullen bijzonder verheugd zijn met de speciaal ontworpen ramen, die het vastleggen van de iconische plaatjes een eenvoudige opgave maken. Bezoekers van de tentoonstelling zullen de rijke geschiedenis van de Tower Bridge ontdekken met het hele jaar door een voortdurend wisselende verscheidenheid van thema’s.

Bespaar met 365Tickets, koop aantrekkelijke combinatie tickets voor de Tower Bridge Tentoonstelling.

Wij hebben 2 ticket optie(s) gevonden voor je!

BEGIN JE BOEKING

Belangrijke Informatie

Tower Bridge Exhibition - Standaard Ticket

Is dit een cadeau? Koop dit artikel als een cadeau voor een ander
Cadeaubonnen zijn 3 maanden geldig en moeten via onze website verzilverd worden om de bezoekdatum te garanderen.
Ticket Type Kassaprijs Onze Prijs Besparing Hoeveelheid
Volwassene (16-59) €11.58 €8.62 26%
Kind (5-15) €4.96 €3.78 24%
Peuter (0-4) GRATIS GRATIS -
Senior (60+) €8.03 €6.08 24%
Student (Met Geldig ID) €8.03 €6.08 24%
Invalide (Alle Leeftijden) €8.03 €6.08 24%
Totaal €0.00 In Winkelwagen

Tower Bridge onthult de nieuwe en lang verwachte GLASS FLOOR op de Walkways loopbruggen.

Wij zijn verheugd om onze gloednieuwe en spectaculaire glazen vloer te onthullen op de hoge loopbruggen van de Tower Bridge. Dit is de meest significante ontwikkeling van de tentoonstelling sinds de opening in 1982.

Gelanceerd in de West Walkway, biedt de glazen vloer een nog nooit eerder vertoond uitzicht van het leven in Londen, 42 meter boven de rivier de Thames. Kijk naar beneden om het leven op de weg te zien terwijl vaartuigen op de rivier eronder varen. Plan je bezoek vooruit voor een ware magische ervaring – zie hoe de bascules worden geopend onder je voeten.

De glazen vloer heeft een omvang van 11 meter lang en 1.8 meter breed en bestaat uit zes panelen die elk 530 kilogram elk wegen. Het is gemaakt van vijf dikke lagen en kan het equivalent dragen van een olifant en twee taxi’s! Er was een team van 20 man sterk nodig voor de installatie tijdens een periode van zes weken.

De Walkways bieden ook een verbluffend panoramisch uitzicht van Londen terwijl elk van de twintig bruggen worden gekenmerkt in onze populaire en vernieuwde 'New Great Bridges of the World’ showcase, een adembenemende bouwkundige prestatie. Na het verkennen van de geschiedenis van de brug met behulp van animaties en displays in de torens vervolg je naar de Victoriaanse machinekamers voor de prachtig onderhouden stoommachines die ooit werden gebruikt om de liften van de brug te van stroom te voorzien. Ontdek de beroemdste brug van de wereld.

Voltooid in 1894, werd de Tower Bridge meteen beschouwd als een icoon van Londen en een van de grootste bouwkundige wonderen van zijn tijdperk. Kom binnen en ontdek de geschiedenis van de brug, leer zijn geheimen en geniet van de bovenste loopbrug en zijn adembenemende uitzicht - 42 meter boven de rivier de Thames.

De loopbruggen bieden een prachtig panoramisch uitzicht van de vele beroemde bezienswaardigheden van Londen waaronder St Paul's Cathedral, Canary Wharf, maritiem Greenwich en de London Eye. Speciale weergave ramen nodigen u uit om foto's te nemen.

Combineer je bezoek aan de Tower Bridge met een ander hoogtepunt van Londen, zoals de Tower of London.


Ruim 100 jaar geleden bouwden de Victorianen een brug die een van de beroemdste monumenten van Londen is geworden. Hoge loopbruggen werden gebouwd om mensen de mogelijkheid te geven de Thames over te steken terwijl de brug kon worden geopend om hoge schepen door de laten. Vandaag dienen deze loopbruggen als galerijen, die bezoekers het meest spectaculaire uitzicht geeft van de voortdurend veranderende skyline van Londen.

Walkways & Exhibition:
Bezoekers betreden Tower Bridge Exhibition via de North Tower. Ze worden met liften getransporteerd naar de top van de toren (47 meter boven de Thames) waar ze de unieke gelegenheid krijgen om het stalen skelet van de brug te zien. Een korte film legt de geschiedenis en herkomst van de brug uit, vervolgens is er de mogelijkheid om het spectaculaire uitzicht te bewonderen vanaf beide overdekte loopbruggen.

Samen met uitgestrekte uitzichten van Oost Londen, wordt de loopbrug versterkt met nog eens 20 vereerde bruggen in de uitgebreide populaire display: , ‘Great Bridges of the World’.

Aan de oostkant van de loopbrug vind je fantastische uitzichten over de Docklands terwijl de westkant uitzicht biedt op het nieuwe GLA gebouw, de Tower of London, St. Paul’s, de City, de Pool of London en de Big Ben, maar ook de London Eye in de verte.

Interactieve geautomatiseerde kiosken en grafische panelen leggen de betekenis van het uitzicht uit aan bezoekers, ook bieden zij meer informatie over de geschiedenis en de bouw van de brug. Het interactieve materiaal en grafische panelen zijn geschreven in zeven talen, ook is er audio beschikbaar voor slechthorenden tijdens de video voorstelling. Daarbij is er ook een andere film beschikbaar in de South Tower voordat je neerdaalt voor de korte wandeling naar de historische Machinekamers, inbegrepen in de ticket prijs.

Victorian Engine Rooms
De Machinekamers zorgen voor een fascinerend inzicht in 19de-eeuwse bouwkunde. Geïnstalleerd voor de voltooiing van de brug in 1894, werden deze enorme, prachtig onderhouden, door steenkool aangestuurde machines tot en met 1976 gebruikt om de duizenden bascule Brug heffen van stroom te voorzien. Hoewel de heffen tegenwoordig worden bediend met behulp van elektriciteit, blijven de oorspronkelijke stoommachines op zijn plaats. De Machinekamers geven bezoekers een kans om te experimenteren met modellen die de technologie achter de brug demonstreren. Ook zijn er enkele bijzondere foto’s van de Tower Bridge gedurende zijn levensduur, inclusief een onthullende foto van de zware stalen structuur van de brug op het moment dat de stenen bekleding eroverheen werd geïnstalleerd. Klik hier om de Tower Bridge app te downloaden!

Klik hier om de Tower Bridge app te downloaden!Thuis Printen

Tenzij anders aangegeven tijdens het boekingsprocess, moeten alle vouchers worden uitgeprint. Deze vouchers zullen worden ingewisseld voor tickets bij de ingang van de attractie of tour. Wij kunnen geen toegang garanderen zonder een geprinte voucher en wij kunnen de bestelling niet annuleren of retourneren als de attractie jou de toegang geweigerd heeft zonder de voucher.

Als je de voucher niet kunt printen, neem dan alstublieft contact met ons op voordat je naar de attractie vertrekt.

Annuleringen

Houd er rekening mee dat alle vouchers en tickets die verkocht worden door 365 Tickets Limited niet te retourneren zijn. Dit zijn de restricties die zijn opgelegd door onze individuele leveranciers. Klik hier voor de volledige voorwaarden..

Veranderingen

Om een wijziging aan te vragen voor jouw bestelling, neem dan contact met ons op via reserveringen. Wijziging aan de datum , de tijd en / of het aantal tickets zijn toegestaan ​​ter discretie van 365 Tickets, doordat zij zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van onze individuele leveranciers. Toeslagen voor de wijzigingen kunnen van toepassing zijn.