• Laagste Prijsgarantie
  • Altijd Bereikbaar
  • Snel & Betrouwbaar Boeken
  • Ruim 5 Miljoen Tickets Verkocht

The Gobbins Cliff Path

Vanaf
€13.54
365Tickets

Verken The Gobbins Klif Pad Wandeling, een spectaculaire locatie waar je echt het dagelijkse leven kunt ontvluchten en de natuur op zijn puurst kunt ervaren. Tijdens de geweldige wandeling van 2,5 uur proef je het zeezout op je lippen, voel je de Ierse zee, verwonder je je met verhalen over lokale smokkelaars, bekijk je de inheemse zeevogels en hou je je ogen open voor een paar dolfijnen die in de ruige kustlijn zwemmen.

De avontuur wordt geleid door een van de volledig opgeleide lokale gidsen die je meenemen op een smal pad dat de dramatische rotswand omhelst; over spectaculaire bruggen te midden van de beukende golven van het Noordkanaal; het doorkruisen van verborgen tunnels onder de Ierse zee. Ervaar de ruige trappen gesneden in de klif en in grotten die ooit de thuisbasis waren van smokkelaars en kapers. Het Gobbins Cliff Path is een zware tocht die vaak smal en onregelmatig is en toegankelijk via een zeer steil pad. Vanwege de aard van de ruige kustlocatie zijn geschikte outdoorkleding en wandelschoenen of -schoenen essentieel.

The Gobbins is een spectaculaire pad dat is verbonden aan een dramatische rotswand; de pad leidt over spectaculaire bruggen over het Noordkanaal aan de noordkust van Ierland.