• Laagste Prijsgarantie
 • Altijd Bereikbaar
 • Snel & Betrouwbaar Boeken
 • Ruim 3 Miljoen Tickets Verkocht

Stonehenge Tickets

Vanaf
€12.44

Bezoek het mysterieuze Stonehenge en ontdek een van de grootste prehistorische monumenten van Groot-Brittannië.

Met een geschiedenis van 3500 jaar heeft dit machtige monument de tand des tijds doorstaan als een van de grootste en logica trotserende triomfen van de architectuur. Gebouwd in 3 fases gedurende 1500 jaar weet niemand de ware betekenis van de monolithische stenen. Was het een zonnetempel, een begraafplaats of misschien een gigantische kalender?

Wat de waarheid ook moge zijn, de Stonehenge toegangskaartjes van 365Tickets zijn alles wat je nodig hebt voor een fascinerend dagje uit. Wees overweldigd door de griezelige schoonheid van de kleurrijke stenen als de zon opkomt of ondergaat of maak een wandeling rondom de cirkel en geniet van het wonder van Stonehenge.

 


Onthulling het nieuwe Visitor Centre!

In 2014 werd een nieuw bezoekerscentrum onthuld. Het uitmuntende nieuwe bezoekerscentrum biedt gratis toegang tot permanente en steeds wisselende informatieve tentoonstellingen. Breng een bezoek aan dit bezoekerscentrum en verrijk uw bezoek aan de Stonehenge met nog meer informatie en beeldmateriaal.


Ticket informatie

 • ​Kies de juiste datum en tijd voor uw bezoek
 • Laatste toegang is 2 uur voor de aangegeven sluitingstijd
 • Selecteer de “Groepsboeking’ voor groepen van 11 of meer personen optie die je kunt vinden als tweede optie op deze pagina
 • 365Tickets klanten zijn verplicht een uitgeprinte kopie van de voucher mee te nemen naar Stonehenge. Indien u geen geprint ticket heeft kan dit tot weigering van entree leiden.


Waarom een bezoek aan Stonehenge?

 • Compleet nieuwe presentaties en bezoekers faciliteiten
 • Een must see attractie voor alle bezoekers aan Engeland 
 • Ideale ligging voor alle dagreizen vanuit Londen, Salisbury, Southampton, Bath of Bristol.

Breng een bezoek aan het werelderfgoed Stonehenge voor een onvergetelijke familie dagje uit. Gelegen in de buurt van Salisbury in het prachtige platteland van Wiltshire, is dit gebied een hoogtepunt van het zuidwesten van Engeland, De ware betekenis van deze eeuwenoude, ontzagwekkende creatie is in een grijs verleden verloren gegaan. Was het een zonnetempel, een geneeskundig centrum, een begraafplaats of wellicht een gigantische kalender? Hoe zijn onze voorouderen erin geslaagd de machtige stenen van zo ver weg te halen en vervolgens, met alleen het meest primitieve gereedschap, dit verbazingwekkende bouwwerk aan te leggen? Stonehenge slaagt er bij ieder bezoek weer in om een diepe indruk te maken op de bezoekers!


Hoogtepunten:

 • Een gratis audio tour; leer meer over de mysteries die schuilen achter Stonehenge
 • Een uitstekende souvenir winkel
 • Een wandeling rondom Stonehenge waarbij je een kijkje neemt bij een aantal van de monumenten van werelderfgoedlijst.


Houd er rekening mee: leden van de National Trust hoeven geen tickets aan te schaffen voor Stonehenge. Neem contant op met English Heritage voor meer informatie. Combineer je bezoek aan Stonehenge met andere beroemde nationale schatten zoals Windsor Castle , de Tower of London of het Hampton Court Palace.


Deze 5000 jaar oude werelderfgoed locatie word door mysterie omhuld. Bezoek dit prehistorische monument en besluit zelf of Stonehenge is ontworpen als een zonnetempel of als onderdeel van een gigantische astronomische kalender, of iets compleet anders! Stonehenge is een krachtige herinnering aan de ooit zo grootste Steen- en Bronstijden en is daarmee een spannend familie uitje. Elke fase van Stonehenge was een cirkelvormige structuur, die op één lijn staan met de opkomend zon tijdens de solstitium.

Opgebouwd tussen 3000 voor Christus en 1600 voor Christus, werden de stenen honderden kilometers over land en zee vervoerd, terwijl geweien en botten werden gebruikt om de kuilen de graven die de stenen vasthouden. Moderne archeologische technieken en een serie aan recente opgravingen hebben geholpen om nieuwe theorieën vorm te geven over de stenen, maar hun uiteindelijke doel blijft een fascinerende en voortdurende mysterie.

Verzoek voor Senioren en Studenten:
Het personeel van Stonehenge verzoekt iedereen met een voucher voor Studenten en/of Senioren tickets om ook een geldig ID-bewijs mee te nemen. Dit om onnodige misverstanden te voorkomen bij de entree.

 Thuis Printen

Tenzij anders aangegeven tijdens het boekingsprocess, moeten alle vouchers worden uitgeprint. Deze vouchers zullen worden ingewisseld voor tickets bij de ingang van de attractie of tour. Wij kunnen geen toegang garanderen zonder een geprinte voucher en wij kunnen de bestelling niet annuleren of retourneren als de attractie jou de toegang geweigerd heeft zonder de voucher.

Als je de voucher niet kunt printen, neem dan alstublieft contact met ons op voordat je naar de attractie vertrekt.

Annuleringen

Houd er rekening mee dat alle vouchers en tickets die verkocht worden door 365 Tickets Limited niet te retourneren zijn. Dit zijn de restricties die zijn opgelegd door onze individuele leveranciers. Klik hier voor de volledige voorwaarden..

Veranderingen

Om een wijziging aan te vragen voor jouw bestelling, neem dan contact met ons op via reserveringen. Wijziging aan de datum , de tijd en / of het aantal tickets zijn toegestaan ​​ter discretie van 365 Tickets, doordat zij zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van onze individuele leveranciers. Toeslagen voor de wijzigingen kunnen van toepassing zijn.