• Laagste Prijsgarantie
 • Altijd Bereikbaar
 • Snel & Betrouwbaar Boeken
 • Ruim 3 Miljoen Tickets Verkocht

Shrek's Adventure London Tickets

Vanaf
€15.24

Welkom bij de meest spannende attractie in Londen - Shrek's Adventure! 365Tickets geeft je de kans om op een te gekke avontuur met Shrek en zijn vrienden te gaan.

Je zal aan boord van een magische rode Londense bus gaan, gedreven door Donkey, Shrek's ondeugende sidekick. De bus neemt je mee op een geweldige avontuur in het Koninkrijk Far Far Away.

Samen zul je je favorieten ontmoeten, zoals de Gelaarsde Kat, Princess FIona, Pinocchio en de Three Little Pigs.

Maar je moet voorzichtig zijn met Repelsteeltje, die alles in het werk stelt om je tour te saboteren, terwijl hij zijn 'boze pruik' draagt

BEGIN JE BOEKING

Belangrijke Informatie

DreamWorks Tours Shrek’s Adventure! London - Globaal

Is dit een cadeau? Koop dit artikel als een cadeau voor een ander
Cadeaubonnen zijn 3 maanden geldig en moeten via onze website verzilverd worden om de bezoekdatum te garanderen.
Ticket Type Kassaprijs Onze Prijs Besparing Hoeveelheid
Volwassene (16+) €31.80 €20.79 35%
Kind (4-15) €25.73 €15.24 41%
Totaal €0.00 In Winkelwagen

Wat is Shrek's Adventure?

Dreamworks Tours: Shrek's Adventure is gebaseerd op de vier wereldberoemde Shrek Films en de attractie dat geschikt is voor de hele familie neemt je mee op een sprookjesachtige 4D reis door het Koninkrijk van Far Far Away.

Wees een ster naast Shrek, Donkey en zijn vrienden en help de dag te redden.

De Tour brengt een bezoek aan Assepoester in Shrek's Moeras, de gelaarsde Kat en red Pinocchio van het martelwiel. Vergeet niet de speciale ingrediënten te vinden voor Shrek en veilig thuis te keren.

Naast de beroemde Shrek personages, zul je de kans krijgen om de Dreamworks Personages uit Kung Fu Panda, Madagascar en How to Train your Dragon te ontmoeten.


© 2016 DreamWorks Animation L.L.C


Ticket Details

 • Vouchers/ Tickets moeten uitgeprint worden
 • Bij aankomst kan je binnen 45 minuten meegaan met een tour of je kan op een later tijdstip op dezelfde dag terugkeren.
 • Alle Merlin Attracties behouden zich het recht om details / tentoonstellingen zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, te sluiten of te verwijderen 
 • Elke Tour van Shrek's Adventure bevat maximaal 40 personen.

 

Restricties

 • De minimale lengte om mee te rijden is 0.9 meter
 • Kinderen jonger dan 14 jaar moeten vergezeld worden met een volwassene van 18 jaar of ouder.
 • Merlin behoudt het recht om lengte - en leefttijd restricties te allen tijde te wijzigen
 • De attractie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De busrit is alleen toegankelijk voor gasten die mobiel genoeg zijn om in de bus te komen. Er zijn maximaal 2 rolstoelgebruikers toegestaan ​​in de attractie op een gegeven moment. Gasten met een handicap betalen de standaardprijs en de verzorger is gratis. 
 • Buggies zijn helaas niet toegestaan.


Thuis Printen

Tenzij anders aangegeven tijdens het boekingsprocess, moeten alle vouchers worden uitgeprint. Deze vouchers zullen worden ingewisseld voor tickets bij de ingang van de attractie of tour. Wij kunnen geen toegang garanderen zonder een geprinte voucher en wij kunnen de bestelling niet annuleren of retourneren als de attractie jou de toegang geweigerd heeft zonder de voucher.

Als je de voucher niet kunt printen, neem dan alstublieft contact met ons op voordat je naar de attractie vertrekt.

Annuleringen

Houd er rekening mee dat alle vouchers en tickets die verkocht worden door 365 Tickets Limited niet te retourneren zijn. Dit zijn de restricties die zijn opgelegd door onze individuele leveranciers. Klik hier voor de volledige voorwaarden..

Veranderingen

Om een wijziging aan te vragen voor jouw bestelling, neem dan contact met ons op via reserveringen. Wijziging aan de datum , de tijd en / of het aantal tickets zijn toegestaan ​​ter discretie van 365 Tickets, doordat zij zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van onze individuele leveranciers. Toeslagen voor de wijzigingen kunnen van toepassing zijn.