• Laagste Prijsgarantie
  • Altijd Bereikbaar
  • Snel & Betrouwbaar Boeken
  • Ruim 5 Miljoen Tickets Verkocht

PortAventura Wedstrijd Algemene Voorwaarden

Online prijstrekking en algemene voorwaarden voor wedstrijden

 

1. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in een geldbedrag. De prijs is enkel beschikbaar voor de aangegeven reisdata.

2. Eventuele extra reiskosten, tenzij anders vermeld, zijn niet inbegrepen in de prijs. De winnaars moeten hun eigen reis bekostigen als er kosten zijn die buiten de prijzen vallen die zijn inbegrepen in de prijs. Alle eten en drinken of extra's die niet worden genoemd in de bovenstaande prijs moeten zelf worden betaald.

3. De vakantie moet op het aangegeven tijdstip worden genomen en is niet overdraagbaar. Als de bedrijven door omstandigheden buiten onze macht de vermelde prijs niet kunnen leveren, behouden ze zich het recht om een alternatieve prijs van gelijke of hogere waarde aan te bieden.

4. Zie de relevante wedstrijdpagina voor de sluitingsdatum

5. Aankoop niet verplicht.

6. Competitiegegevens maken deel uit van deze algemene voorwaarden.

7. Prijzen en competities zijn alleen toegankelijk voor deelnemers van 18 jaar of ouder. Bewijs van identiteit en leeftijd kan vereist zijn.

8. Het gebruik van een valse naam of adres leidt tot diskwalificatie.

9. De winnaar (s) zijn (zijn) verantwoordelijk voor uitgaven en arrangementen die niet specifiek in de prijzen zijn inbegrepen, inclusief noodzakelijke reisdocumenten, paspoorten en visa.

10. De organistoren behouden zich het recht voor om de wedstrijdvoorwaarden op elk moment te wijzigen of inzendingen van deelnemers te weigeren die niet sportief deelnemen aan de wedstrijd.

11. De winnaar wordt na de sluitingsdatum willekeurig gekozen door een elektronische toepassing. Deze beslissing is definitief en er zal niet worden gecorrespondeerd.

12. De winnaar wordt binnen 2 weken na de sluitingsdatum per e-mail of via de telefoon op de hoogte gebracht (door middel van de gegevens die bij de inzending zijn verstrekt). Na een dergelijke kennisgeving moet de winnaar de organisatoren alle details van hun postadres waarop de prijs zal worden geleverd (indien van toepassing) sturen.

13. Als de Organisator niet: (i) in contact kan komen met de winnaar (via de gegevens die verstrekt zijn tijdens het aanmelden van de wedstrijd) binnen een redelijke termijn (te bepalen naar eigen goeddunken van de Organisator); of (ii) de winnaar geen details van zijn postadres naar de Organisator retourneert binnen 7 dagen na kennisgeving dat zij de Prijs hebben gewonnen, behoudt de Promotor zich het recht voor om een nieuwe winnaar te trekken totdat een winnaar op deze voorwaarden is gevonden.

14. Houd rekening met 28 dagen voor de bezorging van de prijs. De Organisator aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor verlies, beschadiging of vertraging van de Prijs in de post.

15. Door deel te namen aan de online prijstrekkingen en wedstrijden van 365Tickets, gaat u ermee akkoord dat uw naam, details en foto online worden gepubliceerd of in een toekomstig publicatie van 365Tickets prijstrekkingen en wedstrijden.

16. Wedstrijden kunnen op elk moment worden gewijzigd of ingetrokken.

17. Tenzij anders vermeld, is de organisator 365Tickets, 7-11 Britannia Place, St. Helier, Jersey, JE2 4SU.

18. Klik hier voor ons privacybeleid

19. De PortAventura vakantie-wedstrijd geeft de winnaar recht op 3 nachten in een PortAventura Hotel voor een gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen en kaartjes voor een bezoek aan de parken tijdens hun verblijf tussen 6 - 9 december 2018.

Veel Succes!

De winnaar van de PortAventura wedstrijd zal worden gevraagd om via Facebook Live de prijs aan hun familie aan te kondingen als laatste stap om de tickets te claimen.