• Laagste Prijsgarantie
  • Altijd Bereikbaar
  • Snel & Betrouwbaar Boeken
  • Ruim 5 Miljoen Tickets Verkocht

Over 365 Tickets

Toen wij in 1997 onze website zijn gestart, hadden wij een simpele en duidelijk missie: om een systeem voor online ticketverkoop te realiseren - en dit bijzonder goed te doen! Wij vinden dat klanten zouden moeten profiteren van onze kennis van technologie en dat zij nooit meer betalen voor een ticket dan de effectieve prijs. Met combinatietickets kan de klant zelfs de hoogste kortingen ontvangen. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod, en ook onze unieke kortingsaanbiedingen kunnen uitbreiden.

Nu, in ons tweede decennium, zijn wij erg trots op ons online aanbod van geweldige internationale musea en attracties. Alle tickets en services van 365 zijn gecontracteerd en geleverd door 365 Tickets direct of via regionale agenten. Omdat er geen tussenpersoon aanwezig is, kunnen wij altijd minstens de kassaprijs aanbieden, maar vaak nog een betere prijs. Door ons grote aanbod kunnen wij unieke combinatie pakketten aanbieden, waarbij nog meer korting mogelijk is.

Wij zijn in 1999 begonnen met onze “Print-n-Go” service, en met meer dan een miljoen tevreden klanten hebben wij er alle vertrouwen in dat wij deze kwaliteit hoog kunnen houden en verder uit kunnen breiden. Kortom: of u een attractie, een tour, een tentoonstelling of een themapark wilt bezoeken, als u deze bij 365Tickets aanschaft garanderen wij een veilig en gemakkelijk aankoopbewijs.

Het hoofdkantoor van 365 Global Tickets is gevestigd in Jersey, Engeland

365 Global Tickets Limited
7-11 Britannia Place
Bath Street St. Helier,
Jersey JE2 4SU, Channel Islands
Telefoonnummer: +44 203 540 7707
Fax: +44 (0)1534 739323
Email: info@365tickets.com

Wanneer u contact wilt opnemen betreffende uw boeking, verwijzen wij u graag naar de contactgegevens op de site.

Three Six Five Tickets Limited is registered in Jersey No: 80505