• Laagste Prijsgarantie
  • Altijd Bereikbaar
  • Snel & Betrouwbaar Boeken
  • Ruim 5 Miljoen Tickets Verkocht

Orlando Dollar Off Drink-kaart

Vanaf
€3.99
365Tickets

"Iedereen houdt van sparen, vooral wanneer u op vakantie bent. Met de Dollar Off Drinks Card kunt u precies dat doen! Wat is een betere manier om te sparen dan niet de volledige prijs te hoeven betalen voor al uw volwassen drankjes?

Of het nu de beruchte 'Just One' is of er een avondje van maken met familie en vrienden, het is altijd geweldig om minder te betalen voor uw drankje dan de persoon naast u! Bespaar een dollar op al uw drankjes op meer dan 50 locaties in Orlando. Besparingen van de Dollar Off Drink Card helpen je vakantiefondsen veel verder op te rekken, dus ontspan en verleng je happy hour in enkele van de beste bars en restaurants van Orlando. Elke keer dat u een drankje bestelt op deelnemende locaties in Kissimmee, Orlando, Clermont en Davenport, houd u dat dollar billet in uw zak!  * Frisdranken zijn ook inbegrepen.

Download de gratis bijbehorende app voor uw mobiele apparaat en weet altijd wanneer er een andere mogelijkheid is om in de buurt kortingen in te slaan! "

Wij hebben 2 ticket optie(s) gevonden voor je!

Wil je een dollar besparen op elke drankje wanneer je Orlando bezoekt? Koop de Dollar Off Drinks-kaart en bespaar geld op meer dan 50 locaties in de City Beautiful. Van bier, wijn, frisdranken, shots en cocktails tot frisdranken voor de kinderen, de besparingen lopen op. Download de gratis bijbehorende app voor elke iOS- of Android-smartphone om snel deelnemende locaties te vinden onderweg. Hoogtepunten,  Geniet van een dollar korting op een drankje in Orlando, Kies uit meer dan 50 locaties, Download de gratis bijbehorende app om deelnemende locaties te vinden, Besparingen voor het hele gezin! 


Waar kan ik de Dollar Off Drinks-kaart gebruiken?

Download de Dollar Off Drinks-app voor de volledige lijst met deelnemende locaties.

Kan ik meer dan één Dollar Off Drinks-kaart tegelijkertijd gebruiken?

Er is slechts één kaart geldig per kaarthouder en alle kaarthouders moeten aanwezig zijn.

Zijn er andere kortingen die worden aangeboden met de Dollar Off Drinks-kaart?

Een aantal partners hebben het nog aantrekkelijker gemaakt en bieden extra voordelen aan kaarthouders van Dollar Off Drinks. Deze zijn te vinden in de app onder elke individuele locatie

Hoe lang is mijn kaart geldig?

Nadat u de kaart heeft ingewisseld, is de kaart 30 dagen geldig. Als de kaart niet verzilvered is kunt u deze op elk gewenst moment verzilveren.

Ik heb een DOD-kaart, kan ik drankjes voor mijn vrienden kopen en korting krijgen?

De DOD-korting is alleen voor kaarthouders, maar koop alsnog gerust een drankje voor je vrienden. Het zou onbeleefd zijn om het niet te doen! 

Is korting alleen geldig aan de bar?

De partners van DOD zullen uw kortingen respecteren, ongeacht of u aan de bar zit of aan een tafel zit.

Hoe gebruik ik mijn kaart?

Voorafgaand aan het bestellen van uw drankjes moet u uw DOD-kaart met een geldig foto identiteitsbewijs tonen.

Uiteraard kan de kaart alleen worden gebruikt door diegene 21 jaar en ouder. Wat uw korting betreft, ontvangt elke kaarthouder $ 1 korting op elk van zijn drankjes. Kan niet worden gebruikt op speciaal geprijsde drankjes "specials" of drankjes die speciaal zijn geprijsd voor Happy Hour. Dit betekent echter niet dat uw kaart niet tijdens Happy Hour kan worden gebruikt, alleen niet voor de drankjes die onder de happy hour-prijzen vallen

Download de Dollar Off Drinks-app voor de volledige lijst met deelnemende locaties.

 

Houd er rekening mee dat: 

  • Er is slechts één kaart geldig per kaarthouder en alle kaarthouders moeten aanwezig zijn.
  • Een aantal partners hebben het nog aantrekkelijker gemaakt en bieden extra voordelen aan kaarthouders van Dollar Off Drinks. Deze zijn te vinden in de app onder elke individuele locatie.
  • Onze partners zullen je kortingen respecteren, ongeacht of ze aan de bar zitten of aan een tafel zitten.
  • Kaarten zijn 30 dagen, 6 maanden en 1 jaar geldig, afhankelijk van de gekochte kaart.
  • Kaarten kunnen niet worden overgedragen.