• Laagste Prijsgarantie
 • Altijd Bereikbaar
 • Snel & Betrouwbaar Boeken
 • Ruim 3 Miljoen Tickets Verkocht

London Eye Tickets

Vanaf
€18.70

 

The Coca- Cola London Eye is centraal gelegen in het hart van de hoofdstad en draait sierlijk over de rivier de Thames tegenover de Houses of Parliament en de Big Ben. Met een hoogte van 135 meter is de London Eye ’s werelds hoogste reuzenrad, met meer dan 40 kilometer aan panoramische uitzichten op heldere dagen.

De geleidelijk rotaties in een van de 32 hightech glazen cabines duren ongeveer 30 minuten en bieden adembenemende uitzichten van Londen en zijn beroemde herkenningspunten.

Of het nou samen met familie, vrienden of misschien een romantische Champagne Experience voor twee is, London Eye tickets maken elk bezoek aan de stad Londen compleet. 

 

Bedacht en ontworpen door Marks Barfield Architects.

Wij hebben 3 ticket optie(s) gevonden voor je!

BEGIN JE BOEKING

Belangrijke Informatie

London Eye - Standaard Ticket - Globaal

Is dit een cadeau? Koop dit artikel als een cadeau voor een ander
Cadeaubonnen zijn 3 maanden geldig en moeten via onze website verzilverd worden om de bezoekdatum te garanderen.
Ticket Type Kassaprijs Onze Prijs Besparing Hoeveelheid
Volwassene (16+) €30.62 €23.57 23%
Kind (3-15) €28.21 €18.70 34%
Peuter (0-2) GRATIS GRATIS -
Totaal €0.00 In Winkelwagen

Dit ticket geeft toegang tot een 30 minuten durende London Eye beleving op de gekozen datum. De geleidelijk rotatie duurt ongeveer 30 minuten en biedt spectaculaire uitzicht over Londen en zijn beroemde bezienswaardigheden zoals Big Ben, Buckingham Palace en St’s Pauls Cathedral.

Met een hoogte van 135 meter is de London Eye ’s werelds hoogste reuzenrad. Elk van de 32 cabines met een capaciteit van 25 gasten nemen je mee op een 30 minuten durende reis door de meest spectaculaire uitzichten van en over Londen verspreid over 40 kilometer in alle richtingen.

Nu ook inbegrepen –London Eye 4D Experience!!

De London Eye 4D Experience is een baanbrekende 3D film met theater effecten die de film 4D maken zoals wind, zeepbellen en mist.

De film vertelt het ontroerende verhaal van een klein meisje in Londen met haar vader. Haar uitzicht van de beroemde Londense bezienswaardigheden wordt verduisterd door mensen en het verkeer, maar een zeemeeuw trekt haar aandacht naar de London Eye en haar verder neemt haar mee voor een beleving; eindelijk heeft ze een fantastisch uitzicht over de stad. Kleurrijke feestjes in de capsule, een tijdsverloop van dag en nacht in de London Eye en een spectaculaire vuurwerkshow dragen allemaal bij aan de emotionele en vermakelijke beleving; het perfect begin van een beleving in de London Eye zelf.

Let op: Kinderen mogen de London Eye niet in zonder begeleiding.


Met een hoogte van 135 meter is de London Eye ’s werelds hoogste reuzenrad. Elk van de 32 cabines met een capaciteit van 25 gasten nemen je mee op een 30 minuten durende reis door de meest spectaculaire uitzichten van en over Londen verspreid over 40 kilometer in alle richtingen. Combineer je London Eye Experience met de London Eye River Cruise Experience, een 40 minuten durende sightseeing cruise op de River Thames, deze passeert de Houses of Parliament, Tower of Londonen St Paul's Cathedral.

London Eye 4D Experience!!

De London Eye 4D Experience is een baanbrekende 3D film met theater effecten die de film 4D maken zoals wind, zeepbellen en mist. De film vertelt het ontroerende verhaal van een klein meisje in Londen met haar vader. Haar uitzicht van de beroemde Londense bezienswaardigheden wordt verduisterd door mensen en het verkeer, maar een zeemeeuw trekt haar aandacht naar de London Eye en haar verder neemt haar mee voor een beleving; eindelijk heeft ze een fantastisch uitzicht over de stad. Kleurrijke feestjes in de capsule, een tijdsverloop van dag en nacht in de London Eye en een spectaculaire vuurwerkshow dragen allemaal bij aan de emotionele en vermakelijke beleving; het perfect begin van een beleving in de London Eye zelf.

Houd er alsjeblieft rekening mee dat de instap procedure voor de London Eye 30 minuten duurt.

Wij bieden dezelfde prijs als de London Eye website of telefonische boekingen lijnen en er zijn geen beperkingen op last-minute boekingen.

Voor een ander perspectief plan je je bezoek tijdens de zonsondergang en kijk hoe de stad oplicht en wordt overspoeld met levendige kleuren.

Kinderen wordt niet toegestaan London Eye in te stappen zonder begeleiding. Bij alle boekingen die zijn gemaakt voor een kind zonder begeleiding wordt aangenomen dat het kind zich zal aansluiten bij een groep onder begeleiding van een volwassene van 18 jaar of ouder. 365Tickets kan niet verantwoordelijk worden gehouden als een kind word weggestuurd bij de London Eye, evenmin kan er geld worden teruggegeven voor het aangeschafte ticket.

Veiligheid is onze eerste prioriteit. Voor je eigen veiligheid en gemak, lees alsjeblieft onderstaande informatie over welke voorwerpen niet mogen worden meegenomen naar de London Eye. Houd er rekening mee dat alle bezoekers worden onderworpen aan een security controle bij het instappen.

 

Houd er rekening mee dat de onderstaande voorwerpen WEL mee mogen aan boord van de London Eye.

 • aktentas
 • laptops
 • kleine rugtassen en tassen (maximum formaat 18" x 13" x 8" 46cm x 33cm x 20cm)
 • babytassen.

 

De onderstaande voorwerpen mogen NIET mee aan boord van de London Eye.

 • grote tassen/koffers of rugtassen
 • motorhelmen
 • skateboards en rolschaatsen
 • statieven (tenzij van tevoren overlegd met de London Eye)
 • kinderwagens*
 • verboden voorwerpen**

 

Mocht u twijfelen
*Kinderwagens kunnen worden achtergelaten bij onze ‘Buggy’ gedeelte bij de kassa’s, maar alleen tijdens de duur van de Experience.
**Verboden voorwerpen houden in: scherpe voorvoorwerpen of voorwerpen die kunnen worden gezien als een dreiging voor de veiligheid, o.a. zakmessen, scharen, metalen nagelvijlen, speel- of namaak vuurwapens. Als zulke voorwerpen worden gevonden of gemeld worden ze ingecheckt en aan je teruggegeven na de Experience, onder voorbehoud dat deze voorwerpen als legaal beschouwd worden in het Verenigd Koninkrijk.

 

Algemene voorwaarden
1. Het achterlaten van in beslag genomen voorwerpen is ten alle tijde geheel op eigen risico van de eigenaar.
2. London Eye Company (LEC) accepteert geen verantwoordelijkheid voor het verlies van of schade aan voorwerpen achtergelaten bij LEC.
3.LEC behoudt zich het recht om te weigeren de voorwerpen van elke bezoeker te bewaren naar eigen goeddunken, hetzij vanwege de openbare veiligheid of iedere andere reden.Thuis Printen

Tenzij anders aangegeven tijdens het boekingsprocess, moeten alle vouchers worden uitgeprint. Deze vouchers zullen worden ingewisseld voor tickets bij de ingang van de attractie of tour. Wij kunnen geen toegang garanderen zonder een geprinte voucher en wij kunnen de bestelling niet annuleren of retourneren als de attractie jou de toegang geweigerd heeft zonder de voucher.

Als je de voucher niet kunt printen, neem dan alstublieft contact met ons op voordat je naar de attractie vertrekt.

Annuleringen

Houd er rekening mee dat alle vouchers en tickets die verkocht worden door 365 Tickets Limited niet te retourneren zijn. Dit zijn de restricties die zijn opgelegd door onze individuele leveranciers. Klik hier voor de volledige voorwaarden..

Veranderingen

Om een wijziging aan te vragen voor jouw bestelling, neem dan contact met ons op via reserveringen. Wijziging aan de datum , de tijd en / of het aantal tickets zijn toegestaan ​​ter discretie van 365 Tickets, doordat zij zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van onze individuele leveranciers. Toeslagen voor de wijzigingen kunnen van toepassing zijn.