• Laagste Prijsgarantie
  • Altijd Bereikbaar
  • Snel & Betrouwbaar Boeken
  • Ruim 5 Miljoen Tickets Verkocht

Guinness Storehouse Tickets

Vanaf
€24.50
365Tickets

Een bezoek aan de magische brouwerij van GUINNESS is een must tijdens elke tour door Dublin. Guinness Storehouse is de topattractie van Ierland, gelegen in het hart van de Guinness-brouwerij in St. James Gate. Het restaurant is gevestigd in een oude fermentatie-installatie en vertelt het verhaal van de wereldberoemde drank via zeven verdiepingen tellende tentoonstelling. Het is een dramatisch verhaal dat meer dan 250 jaar geleden begint en eindigt in de Gravity Bar, waar je een gratis pint Guinness krijgt terwijl je kunt ontspannen en genieten van een 360 graden spectaculair uitzicht over Dublin.

Het avontuur begint op het moment dat je door de deur loopt en het gigantische, pintvormige glazen hart van het gebouw binnengaat. Terwijl je door het Guinness Storehouse wandelt, ontdek je wat er in de 'Black Stuff' omgaat - de ingrediënten, het proces, de passie. Met de 365Ticket, sla je reguliere wachtrij over en  ontvang je een gratis pint Guinness (alleen voor 18+) of frisdrank.

 

Bezoek de brouwerij  van GUINNESS aan de St. James Gate Dublin. Guinness Storehouse is de belangrijkste trekpleister van Ierland. Boek vandaag met 365 tickets.