• Laagste Prijsgarantie
  • Altijd Bereikbaar
  • Snel & Betrouwbaar Boeken
  • Ruim 5 Miljoen Tickets Verkocht

Barcelona

De meest bezochte stad van Spanje, Barcelona is in veel opzichten de ultieme mini-breaklocatie. Je kunt ontspannen op het strand, de hele nacht feesten, de hele dag doorbrengen met genieten van de cultuur, of ontspannen met een beetje mensen kijken in een bar of een koffiebar.

Je zult waarschijnlijk zoveel mogelijk activiteiten willen inplannen tijdens je verblijf in de Catalaanse stad. Plan jouw activiteiten stressloos door tickets te boeken voor de beste Barcelona-attracties bij 365Tickets.

Ervaringen in de natuur in het hart van de stad

Reis je met de kinderen? Waarom neem je jouw kleine natuurliefhebbers niet mee op reis naar de dierentuin van Barcelona? De thuisbasis van meer dan 400 soorten zoogdieren, reptielen en vogels is een waar paradijs voor iedereen met een passie voor dieren in het wild. De kleintjes zullen dol zijn op de speciale kinderzone, waar ze dieren kunnen aaien en ponyrijden.

Bij het Aquarium van Barcelona kun je van dichtbij en persoonlijk kennis maken met 's werelds grootste verzameling mediterrane soorten. Wandel door de 80m Oceanarium-tunnel, waar je het gevoel hebt alsof je op de zeebodem loopt met haaien als gezelschap!

Kies een van deze fantastische attracties of bespaar geld met een combinatie pakket van 365Tickets.

Bezoek een van de iconische bezienswaardigheden van Barcelona

FC Barcelona is praktisch een religie in deze stad van voetbal liefhebbers. Lees meer over een van 's werelds beroemdste sportinstellingen door een bezoek te brengen aan hun terrein, het iconische Camp Nou.

Volg in de voetsporen van de grootste spelers ooit - van Cruyff tot Messi - verken de kleedkamer van de bezoekende teams, de commentaarboxen, de perskamer en meer.

Barcelona is vol met indrukwekkende architectuur, met name de surrealistische werken van Antoni Gaudi, waaronder de wereldberoemde Sagrada Familia. Verken de kronkelende straatjes van de Gotische wijk van Barcelona en wandel over Las Ramblas, met zijn marktkraampjes en straatartiesten.

Boek a Barcelona sightseeing tour

Met zoveel te zien in Barcelona, kan het moeilijk zijn om alles in je reisschema te passen. Maak het jouw makkelijk door een rondleiding tour via 365Tickets te boeken.

Hieronder zie jij een overzicht van onze geweldige bezienswaardigheden in Barcelona, van sightseeingtours tot culturele ervaringen.

Locaties
Types
Barcelona Zoo
365Ticket Product Available - Ticket Icon2 Producten beschikbaar

Gelegen in het hart van Barcelona bij het Ciutadella park huist de Barcelona Zoo...

Barcelona Aquarium - L'Aquarium
365Ticket Product Available - Ticket Icon2 Producten beschikbaar

In het Aquarium van wordt de grootste collective Mediterraanse vissen en andere...

PortAventura Caribe Water Park
365Ticket Product Available - Ticket Icon4 Producten beschikbaar

PortAventura Caribe Aquatic Park - Een geweldig waterpark op slechts een korte wandeling of...

PortAventura World® Tickets
365Ticket Product Available - Ticket Icon13 Producten beschikbaar

Het meest populaire attractiepark van Spanje, PortAventura! Het park wordt voortdurend uitgebreid waardoor...

Ferrari Land Tickets
365Ticket Product Available - Ticket Icon7 Producten beschikbaar

Doe uw veiligheidsgordels goed vast en maak je klaar voor de rit van...