• Laagste Prijsgarantie
  • Altijd Bereikbaar
  • Snel & Betrouwbaar Boeken
  • Ruim 3 Miljoen Tickets Verkocht

Europa-Park

Vanaf
€42.50

Europa-Park, het grootste pretpark in Duitsland! En na Disneyland Parijs het populairste pretpark van Europa. In Europa Park vindt u wel 13 achtbanen en veel in het klein nagebouwde gebouwen die iconisch zijn voor de verschillende Europese landen. In het 95 hectare grote park vindt u meer dan 100 attracties en internationale shows die plezier bieden voor de hele familie. In 2015 vierde het park al zijn 40e verjaardag en mocht het park maarliefst 4.5 miljoen bezoekers verwelkomen!

Wat ooit begon als een pretpark is vandaag de dag uitgegroeid naar een bekend adres voor congressen en een populaire locatie voor TV opnames. Daarnaast heeft het park tegenwoordig ook vijf 4-sterren hotels. Hiermee is Europa-Park een populaire bestemming geworden voor gasten van over de hele wereld.

 


Zomer Seizoen 2017: 1 april - 5 november 2017
 

Europa-Park heeft in 2016 een 14e themagebied geopend: Ierland. Verder biedt het park meer dan 100 attracties en geweldige shows, 13 achtbanen en 14 Europese themagebieden zullen je wildste verwachtingen overtreffen. Of je nu met vrienden of familie bent, je gaat hier bijzondere momenten beleven en laat het alledaagse leven achter je. Gelegen in de charmante landendriehoek Duitsland-Frankrijk-Zwitserland zal het grootste attractiepark van Duitsland je tijdens het zomerseizoen overladen met spannende attracties. Jaarlijks ontvangt dit innovatieve park zo'n 5 miljoen bezoekers.

Tickets zijn 1 of 2 dagen geldig tijdens het zomerseizoen van Europa-Park: van zaterdag 1 april 2017 tot zondag 5 november 2017.

*2 Daagse Tickets zijn geldig gedurende 7 dagen vanaf de eerste bezoekdatum en zijn niet overdraagbaar.

Klik hier voor een plattegrond van de park.

 


Een avontuurlijke reis door Europa!

In de 14 Europese themagebieden ziet men niet alleen kenmerkende bouwstijlen uit de verschillende landen, ook kan men er genieten van de typische gerechten uit ieder land.

Komend seizoen wordt het aanbod verder uitgebreid. In IJsland worden bezoekers gelokt door de houten achtbaan “WODAN – Timburcoaster” en de “blue fire Megacoaster” powered by GAZPROM zorgt voor een onvervalste adrenaline-kick .

Ook in Frankrijk krijgen adrenaline junkies waar voor hun geld. In het midden van het “Quartier Français” bevindt zich de achtbaan “Silver Star” – Europa’s hoogste achtbaan. De zilveren bol, kenmerkend voor het Franse themagebied, huisvest de achtbaan “Eurosat”. Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan de “Magic Cinema 4D”. Naast de toevoegingen in het nieuwe themagebied, wordt het voormalige "Colonial House" verbouwd tot restaurant "Spices" waar gasten hapjes uit verschillende wereldkeukens voorgeschoteld krijgen.

Nederlanders zullen zich met de komst van een poffertjesrestaurant nog meer thuis voelen in het Hollands themagebied. In Holland opent binnenkort ook een frietkraam.

Mieren zo groot als olifanten, grassprieten zo hoog als wolkenkrabbers en bijen die straaljagers het nakijken geven. In “ARTHUR in het Koninkrijk van de Minimoys” beleef je de natuur als één groot avontuur. Bezoekers maken er kennis met een nog onbekend microkosmos. De op schaal nagebouwde en detailgetrouwe scenes uit de succesvolle trilogie van Luc Besson's 'ARTHUR en de Minimoys’ tonen de vreedzame wereld waarin de 2 mm grote Minimoys leven. Gigantische lieveheersbeestjes, kikkers en imposante vlinders vliegen, kruipen en springen er over takken en rotsen. De echte wereld en die van de animatiefilm komen hier samen in een 10.000 m2 grote beleving voor het gehele gezin.

Voor wie het rustiger aan wil doen is er volop entertainment. 250 internationale artiesten zullen al jonglerend, goochelend, zingend en dansend de harten van de bezoekers veroveren.

Europa-Park heeft in 2016 het 14e themagebied, Ierland, geopend.

Ieder jaargetijde is er in Europa-Park iets speciaals te beleven en dat maakt ieder bezoek bijzonder. Talloze evenementen, hoogstaand entertainment en diverse tv-shows zorgen ervoor dat Europa-Park een succesvolle familieonderneming is die staat voor méér dan alleen pret.*2 Daagse tickets zijn geldig tot en met 7 dagen na het eerste bezoek en zijn niet overdraagbaar.

Thuis Printen

Tenzij anders aangegeven tijdens het boekingsprocess, moeten alle vouchers worden uitgeprint. Deze vouchers zullen worden ingewisseld voor tickets bij de ingang van de attractie of tour. Wij kunnen geen toegang garanderen zonder een geprinte voucher en wij kunnen de bestelling niet annuleren of retourneren als de attractie jou de toegang geweigerd heeft zonder de voucher.

Als je de voucher niet kunt printen, neem dan alstublieft contact met ons op voordat je naar de attractie vertrekt.

Annuleringen

Houd er rekening mee dat alle vouchers en tickets die verkocht worden door 365 Tickets Limited niet te retourneren zijn. Dit zijn de restricties die zijn opgelegd door onze individuele leveranciers. Klik hier voor de volledige voorwaarden..

Veranderingen

Om een wijziging aan te vragen voor jouw bestelling, neem dan contact met ons op via reserveringen. Wijziging aan de datum , de tijd en / of het aantal tickets zijn toegestaan ​​ter discretie van 365 Tickets, doordat zij zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van onze individuele leveranciers. Toeslagen voor de wijzigingen kunnen van toepassing zijn.