• Laagste Prijsgarantie
 • Altijd Bereikbaar
 • Snel & Betrouwbaar Boeken
 • Ruim 3 Miljoen Tickets Verkocht

Disneyland® Parijs Tickets

Vanaf
€42.00

Magie in Disneyland Parijs

In Disneyland Parijs worden dromen werkelijkheid en is de fantasie de realiteit. Een magisch pretpark met zinderende attracties en achtbanen. Disneyland Parijs biedt een fantastische tijd voor zowel jong als oud, pret voor het hele gezin.

In de Walt Disney Studios®  kun je de magie van film ontdekken. En in de Disney Village® is er dag en nacht pret en entertainment in de meerdere winkels en restaurants.

Welkom in Disneyland® Parijs. Een vakantiebestemming als geen ander!

Voor groepen van 20 personen of meer hebben wij een groepstarief, neem contact met ons op via e-mail :[email protected] 

Wij hebben 14 ticket optie(s) gevonden voor je!

BEGIN JE BOEKING

Belangrijke Informatie

Disneyland® Parijs - 1 Dag / 1 Park - Volwassene voor de prijs van een kind! - FR&SP;

Cadeaubonnen zijn 3 maanden geldig en moeten via onze website verzilverd worden om de bezoekdatum te garanderen.

Earl of Sandwich - Ontbijt Menu - Combo

Cadeaubonnen zijn 3 maanden geldig en moeten via onze website verzilverd worden om de bezoekdatum te garanderen.
Ticket Type Kassaprijs Onze Prijs Besparing Hoeveelheid
Volwassene (12+) €83.95 €56.00 33%
Kind (3-11) €75.95 €56.00 26%
Totaal €0.00 In Winkelwagen

VOLWASSENE VOOR DE PRIJS VAN EEN KIND - Entree tot het Disneyland® Park OF het Walt Disney Studios Park.

Boekingsperiode:  8 Januari 2018 - 18 Maart 2018
Periode om Disney te bezoeken: 9 Januari 2018 - 19 Maart 2018

Dit Disneyland® Parijs ticket is inclusief :

 • Aanbieding die geldt als je boekt voor 18 Maart, voor een bezoek tussen 9 Januari 2018 tot 19 Maart 2018
 • Entree tot het Disneyland Park® OF Walt Disney Studios® Park (onder voorbehoud van capaciteit) 
 • 2 Seizoenen waarin je kunt bezoeken: Mini, Magic
 • FASTPASS - de meest populaire attracties zonder te land in wachtrijen te staan! 
 • OFFICIELE TICKETS - geen wachtrij bij de kassa, u kunt zelf scannen en meteen het park in!
 • Kinderen onder 3 jaar mogen zonder voucher het park in

365Tickets vraagt u om een datum te kiezen zodat wij weten in welk seizoen u zult gaan (mini, magic of supermagic) - uw tickets zijn geldig in het hele seizoen van uw keuze.

Seizoen   Entree data   Kleur
MINI   Groene data   Groen
MAGIC   Blauwe en groene data   Blauw
         

Klik hier voor de kalender

Hoe selecteer ik mijn gewenste seizoen?
  1- Open de kalender
  2- Kijk naar de periode waarin u een van de parken wilt bezoeken
  3- Welk seizoen past het beste bij u
  4- Uw bezoekersdatum moet corresponderen met het seizoen waarin u Disney wilt bezoeken

**NB: Als er een Super Magic ticket is gekocht, maar wordt ingeleverd tijdens een Magic Flex seizoensdag (data in rood), zullen er extra kosten bij komen, die u kunt betalen bij de kassa in Euro's.

NB: Dit ticket kan niet worden ingewisseld op de dag van aankoop. Uw kortingsticket kan NIET worden geannuleerd. Zorg ervoor dat de informatie die u invoert, klopt.

 

Earl of Sandwich

Ontbijt Menu verkrijgbaar tot 11:30 bij de Earl of Sandwhich!

Geniet van een heelijk ontbijt voor jouw bezoek aan een van de Disneyland Parijs Parken. De perfecte start van je dag!

2 opties beschikbaar : 

 • Frans ontbijt: 1 warm drankje + 1 croissant + 1 jam naar keuze
 • Amerikaans ontbijt: 1 warm drankje + 1 ontbijt boterham( Keuze uit : spek,ei & kaas OF ei & kaas OF ham & kaas)

De korting is gebaseerd op de prijs dat wordt betaald aan de entree op de datum van uw bezoek. De korting is afhankelijk van de bezoekdatum. Sommige kortingen zijn enkel geldig op geselecteerde data.

Disneyland® Park

Er was eens een Magisch Koninkrijk niet ver hier vandaan, als er 's nachts een ster verschiet en dromen werkelijkheid worden - waar helden en heldinnen in klassieke sprookjes van Disney lang en gelukkig leven. 5 magische landen, eindeloos plezier, kies je favoriet …of kies ze allemaal!

Beleef je favoriete Disney landen precies zoals je ze kent van de klassieke Disney verhalen waar sprookjes werkelijkheid worden. Eindeloze attracties en sensaties in alle maten en vormen .

Er zijn grote spannende attracties zoals de Space Mountain Mission 2 die je meeneemt naar de grenzen van het universum. De kleintjes kunnen de wereld rondzeilen met “it’s a small world”. Pret voor de hele familie vind je in elke hoek van het Park, van Pirates of the Caribbean tot de Mad Hatter's Tea Cups.

Ontmoet Disney figuren

Het Park waar geliefde Disney figuren leven en niet kunnen wachten om je te ontmoeten. Naast Mickey en Minnie, groet Goofy met een ‘Howdy’ en Pooh met ‘Hello Honey’. Krijg een knuffel, een handtekening en een foto.

Het is elke dag feest bij Disneyland® Park. Bovenop alle schitterende attracties en figuren zijn er ook veel spectaculaire familie parades en shows om van te genieten, het hele jaar door. Geniet elke dag van onze fantastische shows en parades!

Walt Disney Studios® Park

Direct naast het Disneyland Park, kun je de magische wereld van film en televisie ontdekken bij Walt Disney Studios Park – 5 cinemagische productiezones, met spannende attracties en spectaculaire shows met je dromen op het podium.

Ontdek de geheimen achter de meest magische scènes van Disney films in het Walt Disney Studios Park. Beleef hoe animatie tot stand komt in de Toon Studio en zie verbijsterende effecten in Backlot.

De vijf productiezones zitten barstensvol spanning en sensatie en zetten jou en je kleintjes in de spotlights! Maak je debuut op het grote scherm bij Production Courtyard, Toon Studio, Backlot en Frontlot.

Je weet nooit welke ster je tegenkomt. Het is jouw dag om ontdekt te worden terwijl je ontdekt wat er allemaal te zien is bij Disney Studios – De Studio Tram Tour: Behind the Magic, Disney Cinema Parade, Animagique en veel meer…

De magie van film is in overvloed aanwezig bij Walt Disney® Studios Park. Neem een kijkje achter de schermen met de nog nooit eerdere vertoonde Parade en tours. Beleef een spectaculaire Show of Parade om de dag af te sluiten zoals de Studio Tram Tour: Behind the Magic of de Moteurs…Action! Stunt Show Spectacular?. Dan ontdek je hoe het voelt om een ster te zijn.De korting is gebaseerd op de prijs dat wordt betaald aan de entree op de datum van uw bezoek. De korting is afhankelijk van de bezoekdatum. Sommige kortingen zijn enkel geldig op geselecteerde data.

Thuis Printen

Tenzij anders aangegeven tijdens het boekingsprocess, moeten alle vouchers worden uitgeprint. Deze vouchers zullen worden ingewisseld voor tickets bij de ingang van de attractie of tour. Wij kunnen geen toegang garanderen zonder een geprinte voucher en wij kunnen de bestelling niet annuleren of retourneren als de attractie jou de toegang geweigerd heeft zonder de voucher.

Als je de voucher niet kunt printen, neem dan alstublieft contact met ons op voordat je naar de attractie vertrekt.

Annuleringen

Houd er rekening mee dat alle vouchers en tickets die verkocht worden door 365 Tickets Limited niet te retourneren zijn. Dit zijn de restricties die zijn opgelegd door onze individuele leveranciers. Klik hier voor de volledige voorwaarden..

Veranderingen

Om een wijziging aan te vragen voor jouw bestelling, neem dan contact met ons op via reserveringen. Wijziging aan de datum , de tijd en / of het aantal tickets zijn toegestaan ​​ter discretie van 365 Tickets, doordat zij zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van onze individuele leveranciers. Toeslagen voor de wijzigingen kunnen van toepassing zijn.Disneyland® Parijs - 1 Dag / 1 Park - Volwassene voor de prijs van een kind! - FR&SP;


Stop Sell

Dit product is afhankelijk van een "Stop Sell" van de leverancier en kan niet verkocht worden binnen 1 dagen vanaf vandaag.

Door Leverancier gegenereerde voucher

Dit product vereist een voucher die geleverd wordt door de leverancier. Als de voucher meteen gegenereerd kan worden, dan zal jouw bestelling geen vertraging oplopen. Als de voucher handmatig ingeboekt moet worden, dan kan dit tot 24 uur duren, afhankelijk van de openingstijden van ons kantoor.