• Laagste Prijsgarantie
  • Altijd Bereikbaar
  • Snel & Betrouwbaar Boeken
  • Ruim 5 Miljoen Tickets Verkocht

City Sightseeing - Amsterdam

Vanaf
€10.50
365Tickets

Bezoek Amsterdam in onze herkenbare rode bussen én boten. Sta versteld van het prachtige uitzicht van de dynamische Nederlandse hoofdstad. Amsterdam is een energieke stad waar veel te beleven valt en wij leiden u er graag doorheen, zodat u niks hoeft te missen! We rijden langs vele attracties, musea, historische monumenten en natuurlijk de grachten gordel. We nodigen u uit om al deze typische Amsterdamse uitzichten en geluiden te ervaren in een comfortabele setting, zonder enige stress. U geniet tenslotte van een dagje uit!

City Sightseeing Tours rijden het hele jaar (behalve op Koningsdag – 27 April). Je kunt je ticket 24 of 48 uur gebruiken en meerijden of varen langs onze, met zorg gekozen, route door de stad, waar je bij diverse haltes uit kunt stappen. De bussen stoppen elke 15-20 minuten, dus je hebt ruim de tijd om de stad te verkennen.

Enkele hoogtepunten zijn het Anne Frank huis, het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum, de Joodse Wijk, het Paleis op de Dam, de Heineken Experience, de Magere Brug en de Wallen. Je kunt tot wel 25% besparen door een tour met tickets voor je “must” attracties te combineren.

Wij hebben 3 ticket optie(s) gevonden voor je!