• Laagste Prijsgarantie
  • Altijd Bereikbaar
  • Snel & Betrouwbaar Boeken
  • Ruim 5 Miljoen Tickets Verkocht

Burj Khalifa - At The Top Tickets & Aanbiedingen

Vanaf
€28.47
365Tickets

De Burj Khalifa, lang, slank, glimmend en 's werelds hoogste gebouw, doorboort de lucht van Dubai met een hoogte van 829 Meter.  Ervaar 's werelds snelste lift naar het At The Top-observatiedek van de Burj Khalifa op de 124e verdieping en geniet van een panoramisch uitzicht op Dubai en de Arabische Golf.

Je kunt de instellingen van de krachtige elektronische telescopen wijzigen om uitzichten van verschillende tijdstippen van de dag te zien, of zoals het 25 jaar geleden was. Wanneer de dansende fonteinen op het meer beneden dansen, is de gesynchroniseerde muziek te horen op het dek.

Een verdieping erboven bevindt de nieuwe attractie : Falcon's Eye View, een virtuele tour door Dubai, zwevend boven de bezienswaardigheden als een vogel. Voor de ultieme high, probeer het Sky-deck op de 148e verdieping, 's werelds hoogste observatieplatform op 555 Meter Hoogte.

Wij hebben 2 ticket optie(s) gevonden voor je!

Ervaar 's werelds snelste lift naar het At The Top-observatiedek van de Burj Khalifa op de 124e verdieping en geniet van een panoramisch uitzicht op Dubai en de Arabische Golf.