• Laagste Prijsgarantie
  • Altijd Bereikbaar
  • Snel & Betrouwbaar Boeken
  • Ruim 5 Miljoen Tickets Verkocht

British Airways i360 - Brighton Tickets

Vanaf
€8.74
365Tickets

Verken Brighton vanuit de lucht, in de bewegende observatietoren van British Airways i360 om Brighton en de prachtige zuidkust te bewonderen zoals je ze nog nooit hebt gezien.

Glijd zachtjes omhoog en loop rond het veranderende landschap. Bezichtig Brighton vanuit deze grote, futuristische glazen viewing pod. Het is een ervaring als geen ander!

Bekijk de 360o  uitzichten van Brighton, de South Downs en, op de helderste dagen, de Isle of Wight. Een Sky Bar met heerlijke, lokaal geproduceerde drankjes is ook beschikbaar aan boord.

Ontdek meer over de vele bezienswaardigheden van BAi360 met behulp van de gratis kaart en in de gratis tentoonstelling op strandniveau.

Wij hebben 2 ticket optie(s) gevonden voor je!

British Airways i360 Brighton, ontworpen door de ontwerpers van de London Eye, is een ervaring als geen ander. De gigantische glazen pod Brighton i360 is zelfs tien keer zo groot als een London Eye-capsule! Neem een 'vlucht' en bekijk het landschap van Brighton, Hove en Sussex van bovenaf.

De Sky Bar met lokaal geproduceerde Nyetimber mousserende wijn, Harvey's bier en Brighton Gin & Tonics is ook aan boord.