• Laagste Prijsgarantie
  • Altijd Bereikbaar
  • Snel & Betrouwbaar Boeken
  • Ruim 5 Miljoen Tickets Verkocht

Aquatica SeaWorld Orlando Waterpark tickets en prijzen

Vanaf
€110.39
365Tickets

Mis dit unieke waterpark van SeaWorld in Orlando niet. Drijf een rivier af en door een onderzeese wereld van kleurrijke vissen. De hele familie zal genieten van glijbanen die je laten ronddraaien en de ongelooflijke kenmerkende rit Dolphin Plunge die je langs een levendige lagune gevuld met Commerson's dolfijnen stuurt. Bij 365 Tickets dagen we je uit om de hoogste, meest opwindende rit over het water te rijden om Orlando te raken en een adrenalinestoot te ervaren op Ihu's Breakaway Falls.

Aquatica Waterpark-tickets zijn gekoppeld aan tickets voor Seaworld Marine Park aan de overkant van de weg, en kunnen onbeperkt toegang geven tot beide parken gedurende 14 opeenvolgende dagen.

Wij hebben 3 ticket optie(s) gevonden voor je!

Wist je dat Aquatic Orlando de thuisbasis is van een pod met Commerson's dolfijnen? Je haalt ook spanning uit de Taumata Racer, de Walhalla Wave en de Ihu's Breakaway Falls. Een meer gezinsvriendelijke optie is Kata's Kookaburra Cover en Loggerhead Lane. Perfect voor gezinnen met naast elkaar gelegen golfslagbaden.