• Laagste Prijsgarantie
  • Altijd Bereikbaar
  • Snel & Betrouwbaar Boeken
  • Ruim 5 Miljoen Tickets Verkocht

Algemene Voowaarden

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle tickets aangeboden voor verkoop door 365tickets.nl of zijn partnersites. De term 365Tickets in elk van de onderstaande paragrafen is van toepassing op elke site binnen de 365 Tickets Groep 

TICKET PRIJZEN  

Verwerkingskosten van betaalmethodes zijn afhankelijk van de totale waarde van de bestelling, zijn nooit hoger dan een maximum van EUR 13.45 (of de overeenkomstige waarde in andere betaalvaluta’s) en worden duidelijk gespecificeerd in je winkelwagen. Boekingskosten, indien van toepassing, worden weergegeven naast de ticket prijzen voor elk product. Prijzen van individuele producten zijn inclusief alle belastingen 

GEREDUCEERDE COMBINATIE BOEKINGEN  

Het systeem zal de mogelijkheid bieden om aanvullende producten toe te voegen als het eerste product is gekozen en toont het te besparen bedrag, indien van toepassing. Aan het einde van het boekingsproces worden vouchers of tickets, indien van toepassing, voor alle attracties aangeboden volgens de beschikbare levermethodes. Kortingcodes kunnen niet worden toegepast op combinatie aanbiedingen. Disneyland Resort Californië en Walt Disney World zijn uitgesloten van kortingen. Mogelijk zijn er voor bepaalde producten geen kortingen beschikbaar.  

KINDEREN ZONDER BEGELEIDING  

Kinderen zonder begeleiding zijn bij geen enkele attractie toegestaan. Alle reserveringen gemaakt voor een kind zonder begeleiding worden beschouwd als bevestiging dat het kind zal aansluiten bij een groep onder het toezicht van een volwassene van 18 jaar of ouder. 365Tickets, noch haar partnersites kunnen aansprakelijk worden gesteld als een kind wordt geweerd bij de attractie, ook is er in dat geval geen restitutie mogelijk. 

CADEAUBONNEN  

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in alle beschikbare valuta’s. Een uniek Voucher Nummer en Beveiligingscode zullen te vinden zijn op de Cadeaubon samen met instructies over het inwisselen van de Voucher. Alle ongebruikte tegoeden kunnen toegepast worden op een volgende aankoop tijdens de geldigheidsduur van de Cadeaubon. 

WIJZIGINGEN IN TOEGANGSPRIJZEN OF VALUTASCHOMMELINGEN  

Elke prijsverhoging opgelegd door onze leveranciers of veroorzaakt door valutaschommelingen worden onmiddellijk toegepast op de producten die verkocht worden op deze site. De prijs door jou bevestigd en betaald tijdens het moment van boeken wordt niet beïnvloed door daaropvolgende prijswijzigingen en jouw vouchers of tickets geleverd door 365 Tickets of elk van zijn partnersites zullen worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot de locatie ongeacht het tijdstip van aanschaf.  

BEVESTIGING EN LEVERING VAN VOUCHERS  

 Aan het einde van het betaalproces wordt jouw boeking online bevestigd en wordt jouw voucher elektronisch geleverd of op verzoek via fax of first class post. De bevestiging en hyperlinks om de vouchers te verzilveren (als je gekozen hebt om niet te printen tijdens het boeken) zullen worden verzonden naar het e-mail adres die je hebt ingevoerd tijdens het boeken. Mocht je een verkeerd e-mails adres hebben ingevoerd of een spamfilter hebben ingesteld (zie kopje SPAM hieronder) neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail naar info@365tickets.com om de situatie uit te leggen. We zullen ons best doen om te zorgen dat je jouw vouchers kunt ontvangen. Als je hebt gekozen voor levering via Fax, zorg er dan voor dat je het juiste fax nummer hebt ingevuld en dat je faxapparaat aanstaat binnen vijf minuten van het maken van de boeking. Het kan incidenteel voorkomen dat e-mails niet aankomen en als je je voucher niet binnen een redelijke termijn hebt ontvangen, laat het ons dan weten zodat we een duplicaat kunnen versturen.

Houd er rekening mee dat bepaalde producten een bevestigingsreferentie van de leverancier vereisen, die wij elektronisch ontvangen. Dit gebeurt normaliter onmiddellijk, maar in een enkel geval kan er een vertraging voorkomen bij het versturen van de voucher links. Ons systeem zal je op de hoogte houden.  

BEVESTIGING EN BEZORGING VAN PAPIEREN TICKET/S  

Aan het eind van het betaalproces wordt jouw bestelling online bevestigd en jouw vertrekdatum, bezoekdatum en adresgegevens elektronisch ingediend bij de leverancier voor uitvoering. Jouw tickets worden naar je opgestuurd via first class of express post in overeenkomst met het tijdschema dat je hebt gekozen tijdens het boekingsproces. Mocht je jouw tickets niet hebben ontvangen binnen het gekozen tijdschema, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@365tickets.com om de situatie uit te leggen en we zullen uitzoeken op welke manier we de tickets naar je toe kunnen krijgen.  

VERLOREN OF GESTOLEN TICKETS  

In de meerderheid van de gevallen kunnen papieren tickets niet opnieuw worden uitgegeven als ze verloren of gestolen zijn. Het kan mogelijk zijn om de tickets ongeldig te maken, echter dit proces kan enkele weken duren. Als de tickets succesvol ongeldig zijn gemaakt kan er een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk zijn, dit is echter afhankelijk van de algemene voorwaarden van de leverancier.  

CREDITCARD VEILIGHEID  

Vanwege een recente toename van fraude pogingen met creditcards waren wij genoodzaakt om strengere beveiligingscontroles toe te passen voor bepaalde attracties. Als het CV2 nummer op de achterzijde van je kaart onjuist is ingevoerd of als het factuuradres van jouw creditcard niet overeenkomt met de gekoppelde bankgegevens, wordt jouw voucher niet onmiddellijk geleverd. Je krijgt aan het einde van het boekingsproces een scherm met uitleg te zien. In bepaalde gevallen kan het nodig zijn om de creditcard kosten handmatig in te voeren om de online boeking te overschrijven. In dat geval vragen wij om begrijp en geduld. Creditcard veiligheid is net zo belangrijk voor ons als voor jou.  

WIJZIGINGEN  

Houd er rekening mee dat onze tickets niet gewijzigd kunnen worden en niet in aanmerking komen voor terugbetaling en dat wij beperkt zijn door de algemene voorwaarden van de leverancier. Wij begrijpen echter dat wijzigingen en annulering incidenteel niet te voorkomen zijn en wij zullen ons best doen om de klant tegemoet te komen. Het is van belang om ons schriftelijk (e-mail) zo spoedig mogelijk te informeren over de situatie, zodat wij het probleem verder kunnen beoordelen en van dienst zijn waar dat mogelijk is. Mochten wij je kunnen helpen dan is het volgende van toepassing:  

WIJZIGINGEN VAN BOEKINGEN MET VOUCHERS  

Er zijn twee verschillende boekingstypen en elk type heeft zijn eigen wijzigingenbeleid en voorwaarden.  

Freesale producten die geen bevestiging van de leverancier nodig hebben. Deze mogen meestal gewijzigd worden als dit tenminste 24 uur van tevoren telefonisch of via e-mail wordt doorgegeven.  

Voor wijzigingen binnen 24 uur kan een verandering alleen worden gemaakt naar eigen inzicht van 365 Tickets en/of de leverancier. Er wordt een bedrag van GBP 1.00 (USD 2.00, EUR 1.50, AUD 2,50) kosten berekend op elke verandering per boeking. Wijzigingen na de afgedrukte datum op de voucher worden niet toegestaan.  

Boekingen met een bevestiging van de leverancier. Alle boekingen die een bevestiging van de leverancier vereisen zijn afhankelijk van de voorwaarden van leverancier. Wijzigingen zijn over het algemeen niet mogelijk, maar als een wijziging mogelijk is, wordt er een bedrag van GBP 1.00 (USD 2.00, EUR 1.50, AUD 2,50) kosten berekend op elke verandering per boeking.  

Wijzigingen na de afgedrukte datum op de voucher worden niet toegestaan.  

ANNULERINGEN  

Houd er rekening mee dat onze tickets in het algemeen niet kunnen worden gewijzigd en niet in aanmerking komen voor terugbetaling en wij beperkt zijn door de voorwaarden van de leverancier. Wij begrijpen echter dat wijzigingen en annuleringen incidenteel niet te voorkomen zijn en wij zullen ons best doen om de klant tegemoet te komen. Het is van belang om ons schriftelijk (e-mail) zo spoedig mogelijk te informeren over de situatie zodat wij het probleem verder kunnen beoordelen en van dienst zijn waar dat mogelijk is. Mochten wij je kunnen helpen dan is het volgende van toepassing:  

 ANNULERINGEN VAN BOEKINGEN MET VOUCHERS

Er zijn twee duidelijke en verschillende boekingstypen en elk heeft zijn eigen annuleringsbeleid en voorwaarden.  

Freesale producten hebben geen bevestiging van de leverancier nodig. Mocht je deze producten willen annuleren, dan moet je 365 Tickets niet later dan 72 uur voor de datum die afgedrukt staat op je voucher op de hoogste stellen. Annuleringen ontvangen binnen 72 uur of na de datum die afgedrukt staat op je voucher komen niet in aanmerking voor terugbetaling, hoewel er wel een tegoed kan worden aangeboden, te gebruiken op wwww.365tickets.com. Voor annuleringen meer dan 72 uur van tevoren zijn er 365 Tickets annuleringskosten van toepassing van GBP 5.00 (EUR 7.00, USD 10.00, AUD 15.00).  

Boekingen met een bevestiging van de leverancier. Dit zijn boekingen met een eigen bevestiging van de leverancier op de voucher en ook een 365 Ticket referentie, deze kunnen normaal gesproken niet worden geannuleerd. Voor deze tickets geldt dat, als er wijzigingen mogelijk zijn, er van annuleringen tenminste van 7 dagen voor de afgedrukte datum op de voucher kennis moet worden gegeven en dat dit afhankelijk is van de voorwaarden van de leverancier. In uiterste gevallen moet er meer dan 7 dagen van tevoren kennis worden gegeven van annulering. Informeer hiernaar tijdens het boeken. In het geval dat de leverancier ook kosten heft voor de annulering, word je hierover geïnformeerd tijdens het annuleren. Voor annuleringen van meer dan 7 dagen van tevoren zijn er 365 Tickets annuleringskosten van toepassing van GBP 5.00 (EUR 7.00, USD 10.00, AUD 15.00).  

 Annuleringen binnen 7 dagen van de afgedrukte datum op de voucher zijn afhankelijk van de voorwaarden van de leverancier en moeten worden terugverwezen naar de leverancier of attractie en zullen annuleringskosten geheven door de leverancier of attracties, plus de eigen annuleringskosten van 365 Tickets van toepassing zijn van GBP 5.00 (EUR 7.00, USD 10.00, AUD 15.00).

Bij alle boekingen met een bevestiging van de leverancier komen annuleringen binnen 72 uur van de afgedrukte datum op de voucher niet in aanmerking voor een terugbetaling, hoewel het in sommige gevallen mogelijk kan zijn om een tegoed voor gebruik op www.365tickets.nl te verstrekken.  

In alle gevallen geldt dat er geen annuleringen worden geaccepteerd na de afgedrukte datum op de voucher.  

PAPIEREN TICKET ANNULERINGEN  

Mocht je willen annuleren dan dien je 365 Tickets onmiddellijk op de hoogte te stellen. Waar mogelijk zal 365 Tickets proberen de order te annuleren en een terugbetaling geven. In het geval dat de bezoekdatum reeds voorbij is, of als onze leverancier op de hoogte is gebracht van de boeking, is annulering niet meer mogelijk. Bovendien hebben een aantal van onze leveranciers bepalingen die annuleringen en terugbetaling verhinderen. In zulke gevallen is het niet mogelijk voor 365 Tickets om een annulering te uit te voeren. Voor annuleringen en producten met een voucher zie bovenstaande paragraaf. Disneyland Paris is een product met een voucher en als zodanig is er geen terugbetaling mogelijk voor dit product. 

DATA BESCHERMING  

365 Tickets zal geen van jouw informatie doorspelen aan een derde partij tenzij we specifiek om jouw toestemming hebben gevraagd en je hiervoor toestemming hebt verleend of als het strikt noodzakelijk is om de boeking uit te kunnen voeren door de derde partij. In deze zeldzame gevallen wordt je duidelijk geïnformeerd tijdens het boeken. Als je aangeeft dat je onze nieuwsbrief niet wenst te ontvangen, zullen we ervoor zorgen dat deze lijst niet doorgegeven wordt of gedeeld wordt met enig ander bedrijf.  

SPAM  

Bevestiging van jouw boeking wordt verzonden naar het e-mail adres dat je hebt ingevoerd tijdens het boeken. Heb je echter een spam-filter ingesteld voor jouw e-mail account, dan kunnen onze e-mails wellicht niet goed aankomen. Voordat je jouw boeking maakt, voeg dan ons domein 365tickets.com toe aan de lijst van vertrouwde domeinnamen, soms ook wel de safe list genoemd, om er voor te zorgen dat de e-mail met voucher links goed aankomt 

SITE ERRORS  

Als een product foutief geladen of weergegeven wordt, of dit is veroorzaakt door menselijke of technische fouten, op de websites van 365 Tickets, behouden wij het recht om eventuele gemaakte boekingen voor deze producten te annuleren en terug te betalen, volgens ons recht onder de Wet van Jersey. Daar waar dat mogelijk is zullen wij proberen een alternatief aan te bieden.  

BOEKING VOORWAARDEN  

  •  365 Tickets tickets/vouchers en die van zijn partners worden verkocht behoudens de beschikbaarheid in het geval van aangevraagde boekingen en afhankelijk van de Algemene Voorwaarden opgelegd door onze leveranciers.
  • 365 Tickets, noch zijn partners kunnen voor geen enkele daad of nalatigheid aansprakelijk worden gesteld door welke persoon dan ook buiten het directe dienstverband van 365 Tickets of zijn partners en heeft geen controle over onze leveranciers en kunnen voor geen enkele daad of nalatigheid van onze leveranciers en hun bediendes, vertegenwoordigers of werknemers aansprakelijk worden gesteld. 
  •  365 Tickets, noch zijn partners kunnen aansprakelijk worden gesteld voor geen enkel verlies, schade of onkosten en zonder afbreuk te doen aan de algemeenheid van het voorgaande, of dit nou veroorzaakt is door stakingen, burgerlijke onrust, brand, oorlog, dreiging van oorlog, terrorisme, nationale of nucleaire rampen, late bezorging, ongunstige weersomstandigheden, geannuleerde optredens, shows, sportevenementen, tours of tijdelijke of permanente sluitingen van Attracties veroorzaakt door onze leveranciers om welke reden dan ook of in alle andere gevallen van overmacht. In geen enkel geval kan 365 Tickets of zijn partnersites verantwoordelijk worden gehouden voor de gevolgen van verlies of schade. Onder voorbehoud van de voorwaarden hierin opgenomen, wordt iedere aansprakelijkheid van 365 Tickets en die van zijn partnersites beperkt tot het betaalde bedrag voor de tickets / vouchers.
  • 365 Tickets, noch zijn partners hebben enige controle over de Pretparken/ Attracties / Entertainments / Shows / Restaurants / Sportevenementen / Tours en alle informatie, details en beschrijvingen in verband hiermee zijn slechts indicatief en zijn verstrekt aan 365 Tickets en partners door onze leveranciers en zijn overgenomen door 365 Tickets en zijn partners ter informatie, zo nauwkeurig als mogelijk is. 365 Tickets, noch zijn partnersites zijn aansprakelijk voor onjuist verstrekte informatie vermeld op deze of alle partner websites, de informatie mag op elk moment zonder kennisgeving worden gewijzigd en behoudt zich het recht om de aanbiedingen gepubliceerd op deze website te wijzigen, aan te passen of annuleren.  
  • Tenzij anders overeengekomen kunnen deze voorwaarden en het contract ontleend worden en afhankelijk zijn van de Wet in Jersey en zijn afhankelijk van het exclusieve rechtsgebied van het gerechtshof van Jersey. Het wordt hierbij geacht dat alle contracten zijn gemaakt in het rechtsgebied van de Royal Court of Jersey.